Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agaro
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) agaro » 12.07.2013 13:32

Dzięki za opinie:). A może doradzicie mi jakieś fajne miejsce, dość spokojne, trochę z dala od zgiełku no i tak żeby cena mnie nie zabiła:) ( bo podejrzewam że w obleganych przez turystów miejscach jest drożej). Jadę z dwójką dzieci w terminie 16-30 sierpień (mam też cichą nadzieję że może kwatery będą troszkę tańsze).
PePe6643
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) PePe6643 » 12.07.2013 13:54

Czy ktoś wie jak to jest z noclegami na 2-3 doby w Istrii/Medulinie i okolicach? Będziemy w Medulinie do 10.08. no i będziemy się musieli wymeldować o 10:00 a jazda z dzieciakami przez dzień średnio nam się uśmiecha. Czy znajdziemy coś na dodatkowe kilka dni tak, żeby można było kwaterę opuścić w środku tygodnia wieczorem? Jak myślicie są szanse? Jedziemy w 2 rodziny (2x 2+2).
golibroda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) golibroda » 12.07.2013 13:56

darek1 napisał(a):Jak to gdzie - na stacjach benzynowych.

To proszę podaj współrzędne stacji na tym odcinku (od Mureck do autostrady austriackiej). Jakoś mi umknęło - może dlatego że było ciemno.
śmigi
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) śmigi » 12.07.2013 15:28

agaro napisał(a):Dzięki za opinie:). A może doradzicie mi jakieś fajne miejsce, dość spokojne, trochę z dala od zgiełku no i tak żeby cena mnie nie zabiła:) ( bo podejrzewam że w obleganych przez turystów miejscach jest drożej). Jadę z dwójką dzieci w terminie 16-30 sierpień (mam też cichą nadzieję że może kwatery będą troszkę tańsze).

Nie Ty sama masz problem. Ja również jadę 16-30 w ciemno (2 + 3lata i 9lat) i penetruję forum w poszukiwaniu opinii. :?:
generał4101
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) generał4101 » 12.07.2013 15:43

PROPONUJE MURTER MIASTO I WYSPA ALE POŁĄCZONA MOSTEM 50 METROWYM PLAŻA. JEDNA JEST PIASZCZYSTA NAZYWA SIĘ SLANIKA W SAM RAZ DLA DZIECI.MOJE SĄ ZACHWYCONE 10L 7L. :papa: :papa: :papa:
Snooky
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Snooky » 12.07.2013 17:22

serciu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) serciu » 12.07.2013 19:54

Myślicie że jadąc w ciemno 7 sierpnia da radę znaleźć coś na 12 osób? oczywiście nie musiało by to byś w jednym domu tylko w miarę obok siebie.. :roll:
Stiopa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stiopa » 12.07.2013 20:13

serciu napisał(a):Myślicie że jadąc w ciemno 7 sierpnia da radę znaleźć coś na 12 osób? oczywiście nie musiało by to byś w jednym domu tylko w miarę obok siebie.. :roll:

Jak nie pojedziesz do małej miejscowości, to da radę.
My w zeszłym roku w ciągu 2 godzin znaleźliśmy kwatery dla 18 osób. W podobnym okresie sierpnia.
Wszyscy w promieniu kilkuset metrów od siebie.
W Rogoźnicy.

Głowa do góry i naprzód.

pzdr
jakcyt
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jakcyt » 12.07.2013 23:35

Cześć wszystkim. Jesteśmy w Cro od 7 lipca, wyjazd w ciemno, planowaliśmy Brela, ale skończyło się na apartamencie w Baska Voda, bez problemu wybraliśmy 4 z kolei oglądane miejsce. Wiec jak na pierwsze wakacje w Cro jest fajnie :), jak tam pogoda w ojczyźnie bo u nas lato w pełni. :P :hut:
Piraraq
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piraraq » 13.07.2013 05:58

A jak wygląda szukanie apartamentów w ciemno na PAGu? Czy jest aż tak źle jak piszą tutaj zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ? Rozumiem, że nie stoją już tam ludzie z tabliczkami, są na miejscu jakieś agencje turystyczne, które w razie draki zawsze coś znajdą? Interesujący mnie termin to druga połowa sierpnia, rodzina (2+2)
golibroda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) golibroda » 13.07.2013 06:29

jakcyt napisał(a):Cześć wszystkim. Jesteśmy w Cro od 7 lipca, wyjazd w ciemno, planowaliśmy Brela, ale skończyło się na apartamencie w Baska Voda, bez problemu wybraliśmy 4 z kolei oglądane miejsce. Wiec jak na pierwsze wakacje w Cro jest fajnie :), jak tam pogoda w ojczyźnie bo u nas lato w pełni. :P :hut:

A wiesz może gdzie w BV jest oddział Banku Zagrebska. Chciałbym złotówki powymieniać jak mi ściana odmówi posłuszeństwa. Kantorów widziałem kilka tylko kiepski przelicznik mają :(

A w Marinie wczoraj byłeś ?
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 13.07.2013 06:54

serciu napisał(a):Myślicie że jadąc w ciemno 7 sierpnia da radę znaleźć coś na 12 osób? oczywiście nie musiało by to byś w jednym domu tylko w miarę obok siebie.. :roll:

Namiar od użytkownika - "obecna"

Polecam apartamenty u Marii Wyspa Korcula Vela luka
- Mikulina Luka brak strony w internecie super obsługa domowa atmosfera brak sklepu do miasta 1/2 godziny piechotą autem 8 minut w tej chwili jestem tutaj do plaży 20 m w dół plaża kamienista Kobieta -Marija 76 lat może gotować, serwuje przepyszne wino , plaża kamienista w zatoce n aplaży na dwa leżaki na stałe można znieść więcej, można przywieżć każde zwierzę uwielbia je oddaje turystom serce na dloni , apartament jeden taras ok 100m2 leżaki parasole , aparteament łazienka z pralką , wanna, salon ok. 25 m2 rozkładana kanapa, fotele tv ława 2 segmenty z naczyniami na 20 osob na cały dzień, kuchnia lodówki - 2 szt , stół krzesła , fotele 2 szt maszyna do pieczenia chleba przepis u Maryj lub poprosic upiecze jaki chcesz,robot kuchenny ,kuchenka gazowa , elektryczna ,piekarnik ,zastawa kompletna na ok.20 osób,oprócz kuchni i salonu dwie sypialnie na 4 osoby i pokój na dwie osoby ,na parterze apartament na 4 osoby podobnie wyposażony lecz mniejszy. W tym i apartamencie na górze może przebywac jednocześnie do 14 osób według uznanania przy cenie 100 euro za wszystko jest to rewelacja.Przy większej ilości trzeba dopłacić za wode 500 KUNa za cysternę ,która wystarcza na dwa tygodnie. Polecam Bartek w razie pytań +48602233743 jestem na miejscu.Jak nie odbieram adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub tel do Maryi tylko potrzeba cierpliwości ale rozumie po Polsku 0038520813245
grzesiek79
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzesiek79 » 13.07.2013 09:40

witaj Piraraq
ja też planuję wyjazd w ciemno na Chorwację w okolicy 17 sierpnia mój tel 600822744 proszę o kontakt
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 13.07.2013 11:11

markus171 napisał(a):Witam, jestem w Primosten od niedzieli. Apartamentu szukałem 2 godziny, ale było warto. Samemu jest ciężko coś znaleźć więc po godzinie szukania poszliśmy do agencji, a raczej trzech. Pokazywali same kiszki...pachnąca stęchlizna, stary dom, lepianka na starówce etc. Chcieliśmy coś świeżego. Najlepszą agencją okazała się dalmatinka przy fontannie. Ma zdjęcia pokoi, ale trochę oszukane. Najpierw wciskają taki apartament gdzie mają najlepszą prowizję, dopiero 4 apartament po mojej groźbie, że jedziemy do Rogoznicy cudownie znalazł się apartament, którego szukaliśmy. Taras 30 m2, budynek, 2 pokoje, oddzielna kuchnia, widok na morze i miejsce parkingowe za 65 euro/za dzień. Polaków ok. 30%:). Lecę na plażę. Ps. jak ktoś chce info jak załatwić sobie internet dla laptopa + modem niech da znać, rozszyfrowałem po 2 dniach opcje na kartę..i płacę tylko 10 kun za dobę za net bez ograniczeń.

No , no , no :) stary we no pochwal się jak to zrobić hehehheh... :papa: :papa: :papa:
forumka.nika
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) forumka.nika » 13.07.2013 11:20

też bym chciala zalatwić modem do laptopa za tyle więc daj znac jak????
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 137
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone