golibroda napisał(a):Bo wcześniej się nie znaliśmy
A tak z innej beczki mam pytanie:
Gdzie kupić winiety na Austrię w drodze powrotnej omijając autostrady w Słowenii ? Widziałem jakieś budki zaraz przed mostem na granicy do Austrii. Jakie tam ceny i w jakiej walucie się płaci (może karta) ? Nie chciałbym spotkać się ze złą ceną. A może gdzieś dalej bo do autostrady z Mureck jest kawałek drogi i można kupić już na terenie Austrii pod drodze. Proszę o podpowiedź.
agaro napisał(a):Czy ktoś był może w Loviste? Podobno to "koniec świata" ale słyszałam że to piękny koniec świata
agaro napisał(a):Czy ktoś był może w Loviste? Podobno to "koniec świata" ale słyszałam że to piękny koniec świata
darek1 napisał(a):Przejeżdżałem przez Loviste. Wieje tam mocno od morza. Dużo różnego pokroju surferów pływa. Odniosłem wrażenie, że tam camping na campingu. Wieje bo to przesmyk między Korculą, a Peljesacem.
Bocian napisał(a):darek1 napisał(a):Przejeżdżałem przez Loviste. Wieje tam mocno od morza. Dużo różnego pokroju surferów pływa. Odniosłem wrażenie, że tam camping na campingu. Wieje bo to przesmyk między Korculą, a Peljesacem.
Prze Loviste nie da się "przejechać" Można tam dojechać i zawrócić. Chyba Daruś pomyliło ci się z Kuciste.
darek1 napisał(a):Bocian napisał(a):darek1 napisał(a):Przejeżdżałem przez Loviste. Wieje tam mocno od morza. Dużo różnego pokroju surferów pływa. Odniosłem wrażenie, że tam camping na campingu. Wieje bo to przesmyk między Korculą, a Peljesacem.
Prze Loviste nie da się "przejechać" Można tam dojechać i zawrócić. Chyba Daruś pomyliło ci się z Kuciste.
Tak, tak to zapewne było Kuciste. W Loviste byłem 1 dzień na plaży. Ciebie tam nie widziałem
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje