Jedrek7 napisał(a):Siemka
Tylko w ciemno często szukaliśmy z łapanki (stoja przy wjezdzie do miasteczek)ale to lipa lepiej agencja wybierasz co chcesz i za ile.
Warto wybrać na 2 lub 3 noclegi a reszte dni bezpośrednio u gospodarza na pewno będziesz miał taniej .
Agencja pobiera prowizje, w naszym przypadku po 5 euro od pokoju.
Jak znajde namiary na kwatere gdzie byłem to się odezwe.
Pozdrawiam.
Mleczek napisał(a):Witam, czy jadąc w piątek wieczorem i będac na miejscu w sobote rano, są szanse na znalezienie kwatery/apartamentu dla 4 osób w okolicach Zadar-Primosten-Trogir, czy raczej trzeba czekać do poniedziałku?:)
Edikol napisał(a):Witam, w DUCE przed Omisiem kobitka ma kwatery 10 osobowe z podobnym widokiem za 100e dwie łazienki dwie kuchnie standard wysoki jak znajdę wizytówkę to podam namiary.
kemot70 napisał(a):Jedrek7 napisał(a):Siemka
Tylko w ciemno często szukaliśmy z łapanki (stoja przy wjezdzie do miasteczek)ale to lipa lepiej agencja wybierasz co chcesz i za ile.
Warto wybrać na 2 lub 3 noclegi a reszte dni bezpośrednio u gospodarza na pewno będziesz miał taniej .
Agencja pobiera prowizje, w naszym przypadku po 5 euro od pokoju.
Jak znajde namiary na kwatere gdzie byłem to się odezwe.
Pozdrawiam.
W zatonie agencja faktycznie super - mieli mapkę wszystkich lokali z fotkami i oczywiście cenami pan zapytał dla ilu osób pokazał, które wolne i po ile jak wybraliśmy zadzwonił dał mapkę a pani już czekała na nas (nie wzięli od nas ani 1€, chyba że od właścicieli) cena 45€ (sierpień) 3 osoby 100m od plaży i morza, internet, balkon, parking
Tych co stoją przy drodze widziałem a nawet w Splicie na parkingu chyba 3 nas zagadneło ale jakoś nie byliśmy przekonani co do nich.
te kiero napisał(a):Edikol napisał(a):Witam, w DUCE przed Omisiem kobitka ma kwatery 10 osobowe z podobnym widokiem za 100e dwie łazienki dwie kuchnie standard wysoki jak znajdę wizytówkę to podam namiary.
to ja bardzo chętnie skorzystam... bo na przyszły rok szykuje się większa ekipa, a okolice Omiśa będą dobrym miejscem wypadowym;
pisz na forum lub wal na priva: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
thx
MarekD napisał(a):Co kawałek stoją w miejscowościach ludzie z napisem APPARTMAN. Co prawda nie pytałem o cenę i nie widziałem co sprzedają, ale na pewno są wolne miejsca.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje