kemot70 napisał(a):Witam, co roku jeździmy w ciemno wyjazdy ok. 15-20.08, w tamtym roku pierwszy raz mieliśmy problem ze znalezieniem czegoś (rejon Zaton - Nin) dopiero z pomocą agenci turystycznej udało się ale szału nie było:).
W tym roku ok. (wyjazd) 20-22.08) ponownie wybieramy się w ciemno tym razem interesuje nas rejon Zaostrog do Dubrownika (nie wykluczamy BiH) moje pytanie do bywalców tego rejonu w którym miejscu (niekoniecznie musi to być miasto) będzie najmniejszy problem znaleźć coś sensownego dla 3 osób.
Edikol napisał(a):Z mojej praktyki a jadę 5 raz we dwójkę to coś znajdziesz ale nie szczególne warunki, albo jakiś bunkier z widokiem na krzaki albo na koła samochodów, wydaje mi się że za 40 euro to można coś fajnego znaleźć.
Witam
Polecam Brist fajna miejescowosc niedaleko Gradaca.
Deptakiem dojdziesz do Podacy a w strone Gradaca masz fajna dyskoteke Pineda.
W Briscie jeste tez agencja.
Pozdrawiam
morison15 napisał(a):Witam. Mam do was pytanie wybieramy się z żoną w terminie 14/15.07 do 22.05.2013 do Chorowacji inie wiemy czy rezerwować kwaterę w okolicach Karlobagu(ribarica) za ok 35 Euro/ dzień czy lepiej jechać w ciemno w jakiś inny ładniejszy rejon? Czy wogóle w tym terminie jesteśmy w stanie cos znaleśc w lepszej okolicy za przyzwoite pieniądze. Tym bardziej że żona jest w ciązy a to nas zpierwszy wyjazd do HR. Pozdrawiam.
prezesm napisał(a):Czy jadąc w ciemno do miejscowości Promajna na początku sierpnia w cztery osoby mam szansę na znalezienie noclegu na tydzień ? Jakiej ceny mogę się spodziewać za apartament o średnim standardzie ?
Boya napisał(a):Szanowni Forumowicze,
czy jadąc w ciemno 8 osobowym składem (6 osób dorosłych + 2 dzieci) do Dalmacji w drugiej połowie lipca jest szansa znaleźć jakiś apartament w cenie do 100 euro? Dodam, że nie mamy wygórowanych wymagań typu: wysoki standart, bardzo blisko morza czy apartament w pierwszej lini brzegowej.
A jeśli nie, to na jakie ceny powinniśmy być przygotowani? Pytam tych, którzy "jeździli już w ciemno", bo wiem że jest takich tutaj sporo
z góry dzięki za pomoc
sneer napisał(a):prezesm napisał(a):Czy jadąc w ciemno do miejscowości Promajna na początku sierpnia w cztery osoby mam szansę na znalezienie noclegu na tydzień ? Jakiej ceny mogę się spodziewać za apartament o średnim standardzie ?
Ja miałem z tym 2 lata temu temu trochę problemów (ostatecznie wylądowałem w pobliskim Bratusu), ale próbuj, szansa jest, choć łatwo pewnie nie będzie znaleźć coś bardzo atrakcyjnego. Przy plaży w centrum jest mała agencja turystyczna, która pomagała mi szukać kwatery (nawet mieli kilka propozycji), jest też druga "agencja", a przy wjeździe do miasteczka od strony Baška Voda można spotkać "staczy" z tabliczkami.
Boya napisał(a):viltob08,
całkiem fajny mieliście widoczek z tego waszego apartmanu i cena świetna za 12 osób, więc może i nam uda się znaleźć coś niedrogiego.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje