markus171 napisał(a):Mercii, ale tam nie masz żadnych szpitali dziecięcych. Będzie gorąco i wiele wirusów. Tak jak już pisałem w zeszłym roku trafiliśmy z takim bobasem do szpitala na 4 dni (wirus tzw. 3 dniówka). W tym roku też chciałem jechać w rejony makarskiej, ale tam nie ma oddziału dziecięcego w szpitalu. Więc dla dobra dziecka wybieram bezpieczniejszą loklaizację. Podróż do Splitu zajmie ci w sezonie 2 godziny. Pewnie się nie nie stanie, ale ja po zeszłym roku już jestem ostrożny. Sugeruje rejony Splitu, Szybeniku, Zadaru. pozdr
adamzg napisał(a):Witam
mam pytanko czy jest mozliwy wyjaz od 17.08-20.08.2013 w 5-ciu w ciemno na Makarska jak tat to co polecicie?
adamzg napisał(a):Witam
mam pytanko czy jest mozliwy wyjaz od 17.08-20.08.2013 w 5-ciu w ciemno na Makarska jak tat to co polecicie?
darek1 napisał(a):Jest możliwy. Tylko, że w tym okresie zapłacisz więcej i nie masz gwarancji, że znajdziesz ładną kwaterę. Znależć w ciemno zawsze znajdziesz tylko brak gwarancji, że to będzie fajna kwatera za dobrą cenę zwłaszcza w Makrskiej.
Edikol napisał(a):Witam, z tego co czytam to waszym zdaniem Sierpień to w Chorwacji wysoki sezon, bo startujemy w pięć osób 03.08.13 do Tucepi na 10 dni w ciemno
Edikol napisał(a): fajną kwaterę z widokiem na morze i blisko morza.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje