Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 25.06.2013 19:36

Tak de facto to w 3 osoby winniście znależć apartament. Tylko, że to początek sierpnia - najbardziej oblegany termin. :roll:
luśka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) luśka » 25.06.2013 19:41

a może jakaś podpowiedź co do również uroczej miejscowości jak Promajna, ale nieco z niższymi cenami za apartament?
piotrek007r
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrek007r » 25.06.2013 20:11

Jak myślicie czy jadąc w ciemno 17.07 na Mljet, jest ryzykownym posunięciem czy lepiej ustrzelić jakąś ofertę przez neta już teraz. Dodam że na miejscu będziemy późnym wieczorem i czy gospodarze jeszcze wypatrują klientów w późnych godzinach.
Totutotam
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Totutotam » 25.06.2013 20:25

Czytałem ostatnio w rzeczpospolitej lub gazecie wyborczej, że po wejściu do UE w Chorwacji będzie mniej Rosjan i Ukraińców (potrzebują wiz). Jest więc nadzieja, że nie będzie tak źle z wolnymi miejscami.
Faktem jednak jest, że osoby z wymienionych krajów nie nocują co do zasady miejscach poniżej kilku gwiazdek, to jest takich, które ja będę namierzał. :wink:
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 25.06.2013 20:28

Totutotam napisał(a):Czytałem ostatnio w rzeczpospolitej lub gazecie wyborczej, że po wejściu do UE w Chorwacji będzie mniej Rosjan i Ukraińców (potrzebują wiz). Jest więc nadzieja, że nie będzie tak źle z wolnymi miejscami.
Faktem jednak jest, że osoby z wymienionych krajów nie nocują co do zasady miejscach poniżej kilku gwiazdek, to jest takich, które ja będę namierzał. :wink:

Ruskich to ja nie widziałem ani jednego w Cro. Co innego w Egipcie. Tam ich było jak mrówków :D :D
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 25.06.2013 20:29

Sześć razy byłem w Chorwacji - spotkałem jedną rosjankę.
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 25.06.2013 20:31

darek1 napisał(a):Sześć razy byłem w Chorwacji - spotkałem jedną rosjankę.

a to co innego:) Rosjanki są super hehhee
Totutotam
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Totutotam » 25.06.2013 20:53

Płonne więc nadzieje.
A gazeta wybiórcza jak zwykle publikuje niesprawdzone informacje.
Jacck77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacck77 » 25.06.2013 21:09

Niedzwiad napisał(a):
Totutotam napisał(a):Czytałem ostatnio w rzeczpospolitej lub gazecie wyborczej, że po wejściu do UE w Chorwacji będzie mniej Rosjan i Ukraińców (potrzebują wiz). Jest więc nadzieja, że nie będzie tak źle z wolnymi miejscami.

Ruskich to ja nie widziałem ani jednego w Cro. Co innego w Egipcie. Tam ich było jak mrówków :D :D

Tyle co jest w tym roku Rosjan i Ukraińców ,a nawet Białorusinów to ja jeszcze w Chorwacji nie widziałem. W Breli jest ich bardzo dużo ,sporo widziałem w Promajnej i Baśce Vodzie rownież. W Breli menu wielu restauracji jest pisane po rosyjsku. Mam na myśli menu takie na tablicach kredowych wystawiane przed lokalami. :D
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 25.06.2013 21:46

Ja 3 lata temu w Rovinj widziałęm wielu Ukraińców i sporo Rosjan na początku lipca.

Tyle, że, jak już pisał Totutotam, nie mieszkali w normalnych apartamentach dla "biedoty" (czyli dla nas :mrgreen: :mrgreen: ), tylko w najlepszym hotelu w mieście. Ukraińskie rejestracje należały do najlepszych aut w całym Rovinj 8O 8O
greenrs
Koneser
Re: 6 lipca w ciemno!

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 25.06.2013 23:19

Joanna_M napisał(a):Cześć wszystkim! ;)

Byłam już w Cro kilka razy, ale zawsze na kempingach. Tym razem zmiana dlatego potrzebuję Waszej pomocy! ;)

6 lipca (sobota) około południa startujemy z Nysy. Gdzie? Gdzieś w środkowe/dolne rejony Chorwacji.
Jedziemy na 2 auta w 6 osób - w ciemno!

Czy uda nam się znaleźć jakieś przyzwoite noclegi w przyzwoitej cenie jeśli dotrzemy na niedzielę rano? Niestety nie mamy możliwości wystartować wcześniej..

Dzięki za odpowiedź! ;)

Jeśli będziecie rano to macie sporo czasu ma szukanie. Ale wydaje mi się, że skoro to początek lipca a Wam nie zależy na żadnej konkretnej miejscowości, to nie powinniście mieć żadnego problemu ze znalezieniem noclegów.
zgredzik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) zgredzik » 26.06.2013 07:18

A ja każdego roku od 6 lat w Okrugu widuję Rosjan. Nie za wielu, ale są.....

PozdRawiam......
Joanna_M
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanna_M » 26.06.2013 09:14

A może polecacie jakąś miejscowość w Chorwacji dla ludzi w wieku 23-26?
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 26.06.2013 09:16

Makarska, Baśka Woda, tak de facto cała Riviera Makarska. Tłok, disco, plaża, promenada, muzyka na plaży, dobre zabezpieczenie gastronomiczne. Jak nie ma kto jechać z jakąś dziewuchą to ja oferuję swoją pomoc i opiekę :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 26.06.2013 09:26

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 125
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone