Totutotam napisał(a):Czytałem ostatnio w rzeczpospolitej lub gazecie wyborczej, że po wejściu do UE w Chorwacji będzie mniej Rosjan i Ukraińców (potrzebują wiz). Jest więc nadzieja, że nie będzie tak źle z wolnymi miejscami.
Faktem jednak jest, że osoby z wymienionych krajów nie nocują co do zasady miejscach poniżej kilku gwiazdek, to jest takich, które ja będę namierzał.
Niedzwiad napisał(a):Totutotam napisał(a):Czytałem ostatnio w rzeczpospolitej lub gazecie wyborczej, że po wejściu do UE w Chorwacji będzie mniej Rosjan i Ukraińców (potrzebują wiz). Jest więc nadzieja, że nie będzie tak źle z wolnymi miejscami.
Faktem jednak jest, że osoby z wymienionych krajów nie nocują co do zasady miejscach poniżej kilku gwiazdek, to jest takich, które ja będę namierzał.
Ruskich to ja nie widziałem ani jednego w Cro. Co innego w Egipcie. Tam ich było jak mrówków
Joanna_M napisał(a):Cześć wszystkim!
Byłam już w Cro kilka razy, ale zawsze na kempingach. Tym razem zmiana dlatego potrzebuję Waszej pomocy!
6 lipca (sobota) około południa startujemy z Nysy. Gdzie? Gdzieś w środkowe/dolne rejony Chorwacji.
Jedziemy na 2 auta w 6 osób - w ciemno!
Czy uda nam się znaleźć jakieś przyzwoite noclegi w przyzwoitej cenie jeśli dotrzemy na niedzielę rano? Niestety nie mamy możliwości wystartować wcześniej..
Dzięki za odpowiedź!
Joanna_M napisał(a):A może polecacie jakąś miejscowość w Chorwacji dla ludzi w wieku 23-26?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje