mariusz6919 napisał(a):Witam ,pierwszy raz do Chorwacji ,czy na Riwierze Makarskiej w 2 poł.lipca w ciemno będzie problem z noclegami,Gradac,Podgora ,Tucepei.
greenrs napisał(a):mariusz6919 napisał(a):Witam ,pierwszy raz do Chorwacji ,czy na Riwierze Makarskiej w 2 poł.lipca w ciemno będzie problem z noclegami,Gradac,Podgora ,Tucepei.
Zależy od tego, jakie masz oczekiwania. My w Podgorze szukaliśmy na przełomie czerwca i lipca jakieś 2 godziny - pierwszy raz tak długo. Ale nam zależało na przyzwoitym standardzie, fajnym widoku i bliskości morza. Cena też nie była zachwycająca
Joanna_M napisał(a):Cześć wszystkim!
Byłam już w Cro kilka razy, ale zawsze na kempingach. Tym razem zmiana dlatego potrzebuję Waszej pomocy!
6 lipca (sobota) około południa startujemy z Nysy. Gdzie? Gdzieś w środkowe/dolne rejony Chorwacji.
Jedziemy na 2 auta w 6 osób - w ciemno!
Czy uda nam się znaleźć jakieś przyzwoite noclegi w przyzwoitej cenie jeśli dotrzemy na niedzielę rano? Niestety nie mamy możliwości wystartować wcześniej..
Dzięki za odpowiedź!
zgredzik napisał(a):Joanna_M napisał(a):Cześć wszystkim!
Byłam już w Cro kilka razy, ale zawsze na kempingach. Tym razem zmiana dlatego potrzebuję Waszej pomocy!
6 lipca (sobota) około południa startujemy z Nysy. Gdzie? Gdzieś w środkowe/dolne rejony Chorwacji.
Jedziemy na 2 auta w 6 osób - w ciemno!
Czy uda nam się znaleźć jakieś przyzwoite noclegi w przyzwoitej cenie jeśli dotrzemy na niedzielę rano? Niestety nie mamy możliwości wystartować wcześniej..
Dzięki za odpowiedź!
Asiu -
sądzę, że gorzej byłoby znaleźć coś w sobotę bowiem w niedzielę niektórym Chorwatom zwalniają się już apartamenty (koniec turnusu), ale spróbuj "mojego sposobu", wejdź do leżącego w pobliżu plaży sklepu/piekarni
/restauracji i zagadajcie ze sprzedającymi. Powodzenia.
PozdRawiam......
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje