Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 23.06.2013 18:22

Totutotam napisał(a):Niedzwiad i Ynka , wybaczcie ale chyba pomyliliście forum.
Proponuję Wam założyć nowy wątek, nie wszyscy będą wówczas zmuszeni czytać nie związane z tematem uzewnętrznienie bzdurnych emocji.

Co Ty Patyk pleciesz?
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 23.06.2013 18:24

Jacck77 napisał(a):
Totutotam napisał(a):Niedzwiad i Ynka , wybaczcie ale chyba pomyliliście forum.
Proponuję Wam założyć nowy wątek, nie wszyscy będą wówczas zmuszeni czytać nie związane z tematem uzewnętrznienie bzdurnych emocji.

Nie przejmuj się za bardzo :D , co drugi temat tutaj tak wyglada. :D ja traktuję to z przymrużeniem oka ,chociaż po cichu czasami wkurzam się :D . Zobacz temat ,który niedawno założyłem w sprawie transportu wódeczki do Baśki Vody :D , prosty temacik ,a pojawiły się wpisy nawet odnośnie tunelów w okolicach Promajny :D :D :D , tak już tu jest.

hehheheh...dobre :mrgreen:
Iwona75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwona75 » 23.06.2013 19:50

Niedzwiad napisał(a):
A ... zapomniałem dodać że moja ( żonka ) jest żonką tylko z nazwy :D

I to już zmienia postać rzeczy :D
Iwona75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwona75 » 23.06.2013 19:53

darek1 napisał(a):
Iwona75 napisał(a):
Niedzwiad napisał(a):Raul? Ja mam to w ... nosie. Moja żonka to płaci. Ja tylko kieruję. Jak dobrze pamietam płaciła to w styczniu 2013. Co mnie to obchodzi że drogo. I że przepłaciła. Ona płaci nie ja:) urlpo sam wiesz że to ważna sprawa. A piniądze to dodatek :D :D :D przy tym k... stresie co mamy w robocie :D :D :D

Tutaj nie mogę się wypowiedzieć, bo nie wiem jak to jest gdy w małżeństwie jest "moje", "twoje". U nas kasa i decyzje są wspólne :roll:

Do czasu :) :) :)

Kwestia podejścia do sprawy. U nas jest tak, u innych może być inaczej. I nie kumam dlaczego czas miałby to zmienić :wink:
gakako
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) gakako » 23.06.2013 23:04

darek1 napisał(a):Nie widzę tu nic w drożeniu aby kobieta płaciła za pobyt. W końcu to kobiety dłużej żyją. ZUS zarabia na mężczyznach - na kobietach traci. Dlatego emerytury są niskie. Przez baby załamie się cały system emerytalno-rentowy. To mężczyżni ciężko harują i ratują ZUS.

szowinizmem powiało .... czy co? Jakoś nie bardzo rozumiem dlaczego to przez kobiety ma się załamać system... no ale nie to jest przedmiotem dyskusji na tym forum. Dziwi mnie tylko, że faceci nie widzą nic niestosownego by to kobieta płaciła za niego. "Gdzie ci mężczyźni..." - chce się zanucić za ś.p. Danutą Rinn. Kurcze... gdzie się podziali panowie, którym szacunek do kobiet nakazywał pewne zachowania?
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 24.06.2013 06:34

Czasy dżentelmenów się skończyły 1 września 1939 roku.
zgredzik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) zgredzik » 24.06.2013 07:26

gakako napisał(a):
darek1 napisał(a):Nie widzę tu nic w drożeniu aby kobieta płaciła za pobyt. W końcu to kobiety dłużej żyją. ZUS zarabia na mężczyznach - na kobietach traci. Dlatego emerytury są niskie. Przez baby załamie się cały system emerytalno-rentowy. To mężczyżni ciężko harują i ratują ZUS.

szowinizmem powiało .... czy co? Jakoś nie bardzo rozumiem dlaczego to przez kobiety ma się załamać system... no ale nie to jest przedmiotem dyskusji na tym forum. Dziwi mnie tylko, że faceci nie widzą nic niestosownego by to kobieta płaciła za niego. "Gdzie ci mężczyźni..." - chce się zanucić za ś.p. Danutą Rinn. Kurcze... gdzie się podziali panowie, którym szacunek do kobiet nakazywał pewne zachowania?

gakako -

"Sexmisja" i wszystko jasne ;)
A poważniej.... Urlop jest sprawą WSPÓLNĄ i nie uważam, aby obie strony związku nie miały w podobny sposób angażować się finansowo czy organizacyjnie. OCZYWIŚCIE, wszystko zależy od podejścia do tematu i wzajemnych relacji, ale..... masz rację: to forum nie jest miejscem na rozkminkę na TAKIE tematy.
Chorwacja za 7 dni :)

PozdRawiam.....
gakako
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) gakako » 24.06.2013 10:25

darek1 napisał(a):Czasy dżentelmenów się skończyły 1 września 1939 roku.

niestety.... gdyby nie to - byłoby może mniej zakompleksionych facetów... :)
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 24.06.2013 15:21

gakako napisał(a):

Od Panów wymagasz a piszesz z małej literki ( Panowie ) okazując im brak szacunku. Paradoksalnie sama powołujesz się na szacunek nakazując pewne zachowanie. Chciały? Chciały równouprawnienie? A jak ciężkie czasy TUSKA nastały to się wraca do korzeni i szuka się wsparcia u mężczyzn? Gdy mężczyzna zarabia 6tyś. netto a kobieta 11netto to kto stawia wyjazd?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.06.2013 15:23

Niedzwiad napisał(a):
Od Panów wymagasz a piszesz z małej literki ( Panowie ) okazując im brak szacunku. Paradoksalnie sama powołujesz się na szacunek nakazując pewne zachowanie. Chciały? Chciały równouprawnienie? A jak ciężkie czasy TUSKA nastały to się wraca do korzeni i szuka się wsparcia u mężczyzn? Gdy mężczyzna zarabia 6tyś. netto a kobieta 11netto to kto stawia wyjazd?

A od kiedy to pan w znaczeniu mężczyzna pisze się z dużej litery? I co ma do tego szacunek? I tak z ciekawości zapytam, co to jest karnista?
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 24.06.2013 15:24

gakako napisał(a):
darek1 napisał(a):Czasy dżentelmenów się skończyły 1 września 1939 roku.

niestety.... gdyby nie to - byłoby może mniej zakompleksionych facetów... :)

Osobiście nie znam zakompleksionych facetów. Za to znam kilka dziewczyn które swoje kompleksy i słabą psychikę przelewają na swoich mężczyzn. Gierkami , psychomanipulacją , karami itd...
No ale przecież takie czasy nastały i każdy facet ma ( musi mieć ) domysł kobiety. I domyślać się o co wam chodzi.
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 24.06.2013 15:26

Bocian napisał(a):
Niedzwiad napisał(a):

A od kiedy to pan w znaczeniu mężczyzna pisze się z dużej litery? I co ma do tego szacunek? I tak z ciekawości zapytam, co to jest karnista?

W znaczeniu Pan , Pani zawsze piszemy z dużej literki w zwrotach osobowych. Nie koniecznie w środku zdania ale jak napiszesz to okazujesz większy szacunek.
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 24.06.2013 15:28

Niedzwiad napisał(a):
Bocian napisał(a):
Niedzwiad napisał(a):

W znaczeniu Pan , Pani zawsze piszemy z dużej literki w zwrotach osobowych. Nie koniecznie w środku zdania ale jak napiszesz to okazujesz większy szacunek.

Karnista to specjalista z zakresu Prawa Karnego . Prawnik z katedry Prawa karnego
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.06.2013 15:32

Niedzwiad napisał(a):
Bocian napisał(a):
Niedzwiad napisał(a):

To nie jest prawda. Przynajmniej nie całkowita.
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 24.06.2013 15:32

Wiem Bocian , wiem
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 122
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone