O super! Bym był wdzięczny Bez problem można się dogadac?
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Jacek2 napisał(a)::D Witam mam małe pytanko odnosnie wyspy Vis,ponieważ zmienił mi się termin urlopu jestem troszeczkę zmuszony do wyjazdu na tą wyspę w drugiej połowie sierpnia, a chciałem jechac w ciemno(pierwotnie miało byc na początku września).Czy ze względu na końcówkę sezonu mogą TAM byc problemy ze znalezieniem noclegu ??Jadę pierwszy raz do CRO, w cztery osoby i nie chciałbym w razie jakichś problemów tracic czasu na przeprawę promową. POZDRAV.
gosiaczek51 napisał(a):Witam, 3 dni temu wróciłam z CRO, pojechalismy z mężem w ciemno, no i było cudownie, miał to byc urlop "naszego życia", no i był. ..
gosiaczek51 napisał(a):Vodice najbardziej mi sie podobały. Z Vodic robiliśmy wypady do Sibenik, Trogir, Primosten, wracając do Polski zahaczyliśmy o Crikvenice, wyspę Krk i Baśke i tak nas Baśka urzekła,że zostaliśmy jeszcze 4 dni...
natuchna napisał(a):gosiaczek51 napisał(a):Vodice najbardziej mi sie podobały. Z Vodic robiliśmy wypady do Sibenik, Trogir, Primosten, wracając do Polski zahaczyliśmy o Crikvenice, wyspę Krk i Baśke i tak nas Baśka urzekła,że zostaliśmy jeszcze 4 dni...
To z Vodic wracając do Polski jest po drodze Baska ??
pzdr
arekk82 napisał(a):Witam Cro Maniaków
1. Co powiecie o wyjeździe bez rezerwacji na Makarską Riwierę (Makarska, Tucepi, Podgora, Baska Voda a może Split) w dniach 06.07.2009-18.07.2009 - czy ktoś ma jakieś doświadczenia w poszukiwaniu noclegu z tego rejonu na początku lipca ? Wyjeżdżam ja i moja narzeczona - czyli tylko 2 os. - za ile realnie można wynająć apartament a za ile pokój.
2. pytanie - która z wymienionych miejscowości jest najlepsza - zależy mi na plaży i lokalnych knajpkach (tak żeby to nie był zbiór 20 hoteli w rzędzie obok siebie wzdłuż drogi tylko kawałek miasteczka do pochodzenia po całym dniu leżenia na plaży. (może macie jakieś swoje propozycje)
I 3. - jako że mam niewielki zwrot kosztów z pracy za urlop - to muszę posiadać jakąś fakturę - czy takowe wystawiają tylko hotele czy może też właściciele apartamentów ? A jeżeli już wystawiają to tylko po chorwacku czy może po angielsku ? (muszę to później jeszcze przetłumaczyć żeby dostać zwrot)
Trochę się rozpisałem - od razu dzięki wielkie za wszelkie informacje
Aro
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje