napisał(a) piotrek90 » 16.06.2013 08:38
Witam,
Czytałem, że ktoś wcześniej pisał z podobnym do mojego pytaniem, jednak ja się bardziej z precyzuje.
Planuje wyjazd Autbousem 5-13 Lipca w 4 osoby do Vodice. Planowo jesteśmy w Vodicach o 12.10 w sobotę 6.07.13. (różnie to bywa) i zatrzymujemy się pod hotelem "Nikola"
Nie jestem pewien, czy dobrze wygooglowałem ten hotel. Prawdopodobnie jest to tu:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć linkGeneralnie bawiąć się względnie nową zabawką google, zdążyłem zauważyć że kwater w tej okolicy nie brakuje. Zastanawia mnie jednak jedna rzecz. Jedziemy w ciemno busem, o 13-14. W sobotę zaczniemy szukać pokoi z doświadczenia możecie mi powiedzieć, czy ma to sens, czy nie ? Samochodem to wiadomo, można w razie czego przejechać parę uliczek dalej, nam pozostają nogi
W internecie w tym okresie 6-13 lipca ceny noclegów w Vodicach są na poziomie 60-70 euro za 4 osoby. Powiedźcie mi, tak byśmy na miejscu nie wyszli na niepoważnych ludzi, na jakie ceny w Vodicach w tym okresie na miejscu możemy liczyć i co jest dobrą ceną?
Oczywiście wymagań nie mamy żadnych. Klima, kuchnie i inne udogodnienia nie są nam potrzebne
Jedynie własna łazienka, może być jedna na 4 osoby.
Trochę się rozpisałem, z góry dzięki wszystkim za pomoc !