Niedzwiad napisał(a):oj tam Bocian mam zmienić???:))))
Mnie jest wszystko jedno. Ty to napisałeś. Dziwię się tylko i pytam bo często zauważam, ze ludzie piszą w środku zdania wyrazy z dużej litery. Ni z gruchy, ni z pietruchy
Niedzwiad napisał(a):Ludzie , z szacunku. Na studiach mnie tego nauczyli i tak zostało. Jak byś sprawdził wnioski , pozwy i inne pisma procesowe to w każdym z nich Ludzie , Cię , Ciebie , Tobie , My , Wy itd... piszą z dużej literki:) Tak mi się jakoś utwierdziło w głowie i tak jakoś pozostało.
grzena1977 napisał(a):Witam. Jestem tu nowy Planujemy wyjazd w ciemno w okolice Zadaru, dwie rodziny: 8 osób w tym 4 dzieci ( wiek:16,15,7,2), jednym autem (Fiat Scudo), termin wyjazdu 04.08. Czy z własnego doświadczenia możecie powiedzieć jak jest w rzeczywistości ze znalezieniem apartamentu dla tylu osób na początku sierpnia??
grzena1977 napisał(a):Witam. Jestem tu nowy Planujemy wyjazd w ciemno w okolice Zadaru, dwie rodziny: 8 osób w tym 4 dzieci ( wiek:16,15,7,2), jednym autem (Fiat Scudo), termin wyjazdu 04.08. Czy z własnego doświadczenia możecie powiedzieć jak jest w rzeczywistości ze znalezieniem apartamentu dla tylu osób na początku sierpnia??
te kiero napisał(a):grzena1977 napisał(a):Witam. Jestem tu nowy Planujemy wyjazd w ciemno w okolice Zadaru, dwie rodziny: 8 osób w tym 4 dzieci ( wiek:16,15,7,2), jednym autem (Fiat Scudo), termin wyjazdu 04.08. Czy z własnego doświadczenia możecie powiedzieć jak jest w rzeczywistości ze znalezieniem apartamentu dla tylu osób na początku sierpnia??
Myślę, że w okolicach Zadaru powinieneś znaleźć ap. raczej spokojnie; jeśli nie w jednym budynku to może po sąsiedzku.
Idziol napisał(a):te kiero napisał(a):grzena1977 napisał(a):Witam. Jestem tu nowy Planujemy wyjazd w ciemno w okolice Zadaru, dwie rodziny: 8 osób w tym 4 dzieci ( wiek:16,15,7,2), jednym autem (Fiat Scudo), termin wyjazdu 04.08. Czy z własnego doświadczenia możecie powiedzieć jak jest w rzeczywistości ze znalezieniem apartamentu dla tylu osób na początku sierpnia??
Myślę, że w okolicach Zadaru powinieneś znaleźć ap. raczej spokojnie; jeśli nie w jednym budynku to może po sąsiedzku.
w Primosten znaleźliśmy kwaterę dla 10os pod koniec lipca ale oddalone od siebie o około 300m
nowy100 napisał(a):..........
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje