ignas128 napisał(a):@darek1 - aż tak źle?
Ja właśnie myślę wybrać się na Riwierę na początku sierpnia (pierwsze dni) i jechać w ciemno.
Zachęcony zeszłorocznym wyjazdem również w ciemno na początku sierpnia myślałem że nie będzie problemu. Na Ciovo w Okrug Gurnij znaleźliźmy 3 apartamenty dla 15 osób z klimą za 12euro osoba.
Myślałem, że na Riwierze będzie też tak łatwo
darek1 napisał(a):Mistrzu kolorowy mów za siebie. Znowu zaczynasz wsadzać ten przemądrzały na tajnych kompletach bociani nos. Ignas w sierpniu nic dobrego na Makarskiej nie znajdziesz. To najbardziej oblegany miesiąc, a zwłaszcza przez włochów. Coś znajdziesz ale będzie to badziewie. Makarska riviera jest mocno obłozona turystami. Chcesz to jedż jesli lubisz tłok i szukanie miejsca na plaży - wspomnisz moje słowa. W ubiegłym roku około 4 września nic konkretnego nie mogłem na makarskiej znależć. Jeszcze był tłok to co tu mówić o sierpniu. Tylko wcześniejsza rezerwacja wchodzi w rachubę. Szukaj raczej w mniejszych miejscowościach.
Jacck77 napisał(a):darek1 napisał(a):Mistrzu kolorowy mów za siebie. Znowu zaczynasz wsadzać ten przemądrzały na tajnych kompletach bociani nos. Ignas w sierpniu nic dobrego na Makarskiej nie znajdziesz. To najbardziej oblegany miesiąc, a zwłaszcza przez włochów. Coś znajdziesz ale będzie to badziewie. Makarska riviera jest mocno obłozona turystami. Chcesz to jedż jesli lubisz tłok i szukanie miejsca na plaży - wspomnisz moje słowa. W ubiegłym roku około 4 września nic konkretnego nie mogłem na makarskiej znależć. Jeszcze był tłok to co tu mówić o sierpniu. Tylko wcześniejsza rezerwacja wchodzi w rachubę. Szukaj raczej w mniejszych miejscowościach.
Może w samej Makarskiej tak, chociaż i w to wątpię . W Baśce Vodzie po 30 sierpnia można było wybierać w czym się chce. Więc nie strasz ludzi, natomiast znajomy był od 2 sierpnia do 16 sierpnia w ciemno i też znalazł fajną kwaterę w Baśce Vodzie w dobrej cenie. Mogę zgodzić się jedynie co do tego tłumu o którym piszesz w sierpniu. Ale na początku września było już spokojnie.
ignas128 napisał(a):...............
ignas128 napisał(a):tak - ale my w ciemno szukamy apartmanów dla 15 osób
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje