suprnowa napisał(a):Ja mialem jechać w ciemno ale udało mi się znaleźć kwaterę w Ivan Dolac 100 m do morze,z klimatyzacją.
Za 20E mamy nocleg dla 2 osób i dostawka dla dziecka.Więc moim zdaniem mega tanio i nie ma sensu jechać w ciemno.Wyjazd na 12 dni kosztował Nas będzie 240E od 11.06 do 22.06.
kuba74 napisał(a):Witam. Mam pytanie do tych co byli,odnośnie dostepności kwater w ciemno w Tucepi? Wyjazd 8.07 (osób 3+2)
Czy mogą być problemy ze znalezieniem czegoś?
kuba74 napisał(a):Witam. Mam pytanie do tych co byli,odnośnie dostepności kwater w ciemno w Tucepi? Wyjazd 8.07 (osób 3+2)
Czy mogą być problemy ze znalezieniem czegoś?
jakcyt napisał(a):planujemy pobyt w 7-20 lipiec, czy 50 EUR za 4 osoby z aneksem kuchennym jest do osiągniecia ? i ewentualnie jaki rejon/miejscowość polecacie ? przez internet w tej cenie to raczej nie znajduję
raffaell2 napisał(a):Na Makarskiej pełno wolnych kwater było w 2 połowie lipca ostatnio.
W Podgorze, Baska Voda, Makarskiej, naprawdę wybór ogromny.
W Podgorze 100 m od morza chcieli 45 euro za apart. 3 osobowy (1 pokój z aneksem i łazienką i klimą), ale jak powiedziałem że mam 5 osób, to 2 identyczne chcieli mi za 70 łącznie wynająć.
Ja natomiast się zastanawiam, czy w Biogradzie cos znajdę w lipcu w ciemno
Na Makarskiej dostaniesz apartament ale byle jaki.
O który Biograd chodzi bo chyba są dwa.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje