napisał(a) Użytkownik usunięty » 31.01.2008 15:09
Lider16 napisał(a):Ty Piotrek nie wspominaj o Węgrach, długo będę pamiętał wizytę w Tescowej knajpie w Szombathely
....
No co Ty pięęęęęęęęęęękny i ludzki język
Lider16 napisał(a):....Ty jesteś fachowiec od KRKu wiec pytam:
KRK - 2+2 dzieci (6 + 15 mies) czerwiec. W ciemno. Kiedy lepiej ? Początek czerwca czy czerwiec/lipiec?....
Jaki tam ze mnie fachowiec
ale chyba lepiej w tym terminie czerwcowym. Ceny jeszcze w miarę, Niemców i Włochów jeszcze nie ma aż tak dużo na metr kwadratowy a od lipca ludzi przybywa i ceny już zaczną powoli iść w górę
Lider16 napisał(a):... I gdzie? .....Twój opis KRKu też mam w małym palcu
Bedę się trzymał tego opisu, który masz w małym palcu
Ale ogólnie radziłbym południowy KRK a dokładnie od Malinskiej w dół - reszta w tym moim opisie
Lider16 napisał(a):... Interesują mnie plaże zacienione, przynajmniej częściowo....
Z tym to będzie trochę problem bo nie wiem czy mówiąc o "zacienionych" masz na myśli cień bezpośrednio na plazy czy np. w okolicznych krzakach.
Bo tak.......osobiście nie spotykałem się z tym, żeby np. na plaży rosły jakieś drzewa czy cuś co by dawało naturalny parasol ochronny od słońca natomiast w poszukiwaniu cienia to raczej wybierało się okoliczne krzaki (coś takiego jak nad Bałtykiem tylko u nas są to wydmy a u nich jakiś tam zakrzewiony pas zieleni) Ja cień nosiłem zawsze ze soba w postaci zwykłego parasaola plażowego za 2 dychy z hipermarketu
Pozdrav