Janusz Bajcer napisał(a):5/6 osób - od 60 do 80 euro za dobę, w zależności od lokalizacji i wyposażenia apartamentu.
Januszu, to chyba wersja bardzo optymistyczna (szczególnie te 60)
AdamSz napisał(a):Warto zwiedzać Hr starą drogą w zdłuż morza. Zjechać gdzieś przy Senj, albo jeszcze wyżej i niespiesznie w dół . Ruch nie tragiczny, bo większośc przerzuciła się na autostrady i gna tam na złamanie karku do swoich zabukowanych miejsc. Widoki ??/ Słowem nie oddasz. ...Tylko od czasu do czasu patrz przed siebie Warto to zaliczyć. pozdrawiam.
syskowie napisał(a):Witam!
Przepraszam też za moje pytanie ( mogło się już pojawić)
Wybieram się z rodziną trzyosobową do Baski Vody . Zastanawiam się czy jechać w ciemno czy już zarezerwować . Ważną rolę odgrywa tu cena , mój budżet to do 45 Euro za noc . Problem jest tym większy , dlatego że jedziemy w szczycie koniec lipca , początek sierpnia .
Więc tu nasuwa się moje pytanie czy w szczycie istnieje możliwość znalezienia taniego noclegu w Baska Voda ?
Kashpir napisał(a):Witam,
ja zamierzam się wybrać do Chorwacji w nietypowym terminie - przełom kwietnia i maja na "długi weekend". Rejon Biograd na Moru/ Vodice. Zakładam, że to jeszcze bardzo niski sezon. Patrzyłem na oferty booking.com, podoba nam się kilka apartamentów; ceny ok. 40-45 eur dla dwóch osób, do 60 eur za apartament z dwoma sypialniami. Ile taka cena w tym terminie może być niższa na miejscu? Ewentualnie wcześniejsza rezerwacja telefoniczna u właścicieli.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje