Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
zuczek171
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) zuczek171 » 26.03.2013 13:43

witam , w sierpniu , a dokładnie 17 wyjezdzam w 4 osoby do "nin vrsi" patrzę na różne oferty apartamentów z dwoma sypialniami na tydzień wychodzi około 900-1100 zł . czyli 260 euro za tydzień 44 euro dziennie . znajdę na miejscu taniej ?
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 26.03.2013 14:49

zuczek171 napisał(a):witam , w sierpniu , a dokładnie 17 wyjezdzam w 4 osoby do "nin vrsi" patrzę na różne oferty apartamentów z dwoma sypialniami na tydzień wychodzi około 900-1100 zł . czyli 260 euro za tydzień 44 euro dziennie . znajdę na miejscu taniej ?

czyli wychodzi 11E osoba, to już jest tanio, w dodatku to sierpień, myślę że na ten region to min 4E jeszcze bym spróbował zejść; poza tym z tego co wiem tam masz sporo domków do wynajęcia w całości, a te są droższe
zuczek171
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) zuczek171 » 26.03.2013 14:52

czyli walić śmiało w ciemno i się targować? ;D
zgredzik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) zgredzik » 26.03.2013 14:54

paulinak18 napisał(a):
mervik napisał(a):
....ceny we sezonie są zawsze większe ,
a te ceny co podałaś to są w porządku na tyle osób :wink:
Zdecydowałaś się na Rogoznice , ale bliżej wody :wink:
Bo Rogoznica jest przedzielona główną drogą Jadranką :hut:

Muszę jeszcze z resztą porozmawiać, ale na pewno jeżeli byśmy się decydowali na którąkolwiek opcję to zawsze tą która będzie bliżej morza. Jeżeli chodzi o ceny to mamy tego świadomość, że już 2-3 tygodnie później byłoby znacznie taniej :roll: Niestety jeszcze dokładnie się nie rozeznałam z mapą Rogoznicy, ale jak tylko chwila czasu będzie to trzeba ją przejrzeć :D

paulinak18 -

a ja z uporem maniaka polecam wyspę Ciovo i do wyboru miejscowości: Slatina, Ogrug Gornij lub na lądzie sam Trogir.

PozdRawiam.....
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 26.03.2013 15:00

zuczek171 napisał(a):czyli walić śmiało w ciemno i się targować? ;D

jak nie we Vrsi, to w Ninie, Rażanacu lub Virze coś znajdziecie, wszędzie raczej blisko;
trzeba jednak brać pod uwagę, że ścisłe Vrsi nie leży bezpośrednio nad 'wodą', a tylko jedna z jego dzielnic czy jak się to zwie
zuczek171
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) zuczek171 » 26.03.2013 15:14

te kiero - tylko że u mnie jest taka sprawa , ze jedziemy na dwa samochody , a juz jeden samochod zarezerwowal wczesniej apartamencik we Vrsi , i najlepiej by było blisko ich :)
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 26.03.2013 15:16

zuczek171 napisał(a):te kiero - tylko że u mnie jest taka sprawa , ze jedziemy na dwa samochody , a juz jeden samochod zarezerwowal wczesniej apartamencik we Vrsi , i najlepiej by było blisko ich :)

no to spoko, jak jedna ekipa ma kwaterę, to gospodin na pewno znajdzie Wam coś obok, tylko oby w cenie, o której pisaliśmy
zuczek171
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) zuczek171 » 26.03.2013 15:40

oni mają za 1900 zł za dwa tygodnie . dwie sypialnie , klima . nie cały km od wody . to z gospodynią rozmawiać mówisz ? ;D to rozpoczynam szlifować swój angielski :)
Adam66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam66 » 27.03.2013 20:06

nie cały km od wody
Ta wioska ma w najszerszym miejscu z 500m, a może tego nie ma.
Jedź w ciemno, tam jest kupa apartmanów, których nie ma w necie.
liwia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) liwia » 27.03.2013 21:12

Ja byłam we Vrsi-mulo apartament 47 euro doba dla czterech osób w sezonie, myślę, że to tanio ponieważ apartamenty są przestronne i nowe .Plaża żwirkowa, mało ludzi i niedaleko do Nin.
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 27.03.2013 23:06

Witam. tam jest faktycznie tanio...., a wyżej jeszcze taniej . ..Parę latek temu na północ od Stari Grad Paklenica mielismy kwaterkę 4 osobową z oddzielną kuchnią za !!!! 20 euro całość !!!!! ...Uwierzycie !!!...i nic tragicznego tam nie było, żadnej kopalni, fabryki, przetwórni ryb, czy szamba w morze . :) .....Miało być tranzytowo na jedną nockę, a zrobiło się 5 ...Co dzień dopłacaliśmy za dzień i było superosko ...Polecam szczególnie dla osób, które bardzo chcą ochronić budżet.....Pozdr
zuczek171
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) zuczek171 » 28.03.2013 15:53

Adamsz . masz moze jakiś kontakt do nich ? najlepiej dokładny adres ;D
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 28.03.2013 17:57

Witam.....Nie zapisałem, Gnaliśmy już z dołu do Polski starą drogą dla widoków (nota bene polecam od czasu do czasu, a nie gnać autostradą). Tam się zatrzymaliśmy na postój i przypadkowo, z ciekawości pytajac o ceny, zostaliśmy trochę....To było gdzieś Slatine, Stargrad. Ciąg domów, więc punktu zero Ci nie podam....Ogólnie, dość ze tak powiem bidniej niż np na makarskiej i woda nie taki kryształ, jakaś trochę mulista, ale za taką cenę można parę dzionków posiedzieć...W pobliżu tuż przy morzu były kampy w 100% opanowane przez kampery Austriaków (głowa pod namiotem, nogi w morzu :) )...Może ludzie od kampów powiedzą więcej o tym rejonie....Ogólnie ten region, to jak zauważyłem jest czarną dziurą, jeżeli chodzi o kwatery w necie...Trzeba w ciemno . Zjechać na Gospić nad morze i wzdłuż na południe....na pewno się uda....PS. co do cen, nie wiem jak teraz, my tam byliśmy z 6 lat temu, ale to co piszę to sama prawda......Pozdrawiam
BijeloDugme
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) BijeloDugme » 28.03.2013 23:45

Witam wszystkich na tym forum :)
Chciałbym się dowiedzieć ile orientacyjnie może kosztować apartman w Vodicach, w drugiej połowie sierpnia, wynajęty na tydzień. Organizuję wyjazd dla swojej paczki ok. 5-6 znajomych (studenci, więc każda kunę będziemy oglądać dwa razy przed jej wydaniem :D ) i byłbym wdzięczny, gdyby ktoś mający podobne doświadczenia, mógł nam pomóc.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.03.2013 00:14

BijeloDugme napisał(a):Witam wszystkich na tym forum :)
Chciałbym się dowiedzieć ile orientacyjnie może kosztować apartman w Vodicach, w drugiej połowie sierpnia, wynajęty na tydzień. Organizuję wyjazd dla swojej paczki ok. 5-6 znajomych (studenci, więc każda kunę będziemy oglądać dwa razy przed jej wydaniem :D ) i byłbym wdzięczny, gdyby ktoś mający podobne doświadczenia, mógł nam pomóc.

5/6 osób - od 60 do 80 euro za dobę, w zależności od lokalizacji i wyposażenia apartamentu.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 96
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone