Antoni Jan SEREWKO napisał(a):Na Riwierze Makarskiej 5 km od Baśka Voda i 6 km od Makarskiej, jest perełka Promajna - łagodne zejście na plażę duży wybór miejsc i stosunkowo tanio, na początku sezonu nie powinno być problemów z miejscami.
adamr20 napisał(a):Takie pytanie jeśli jadę z dzieckiem to najlepiej z której strony szukać noclegu v Baska Voda. Rozchodzi się żeby było najbliżej to plaży najbardziej odpowiedniej dla dziecka. Proszę o podawanie kierunku tak jakby stało się na morzu w kierunku miejscowości Pozdrawiam
adamr20 napisał(a):Takie pytanie jeśli jadę z dzieckiem to najlepiej z której strony szukać noclegu v Baska Voda. Rozchodzi się żeby było najbliżej to plaży najbardziej odpowiedniej dla dziecka. Proszę o podawanie kierunku tak jakby stało się na morzu w kierunku miejscowości Pozdrawiam
adamr20 napisał(a):Nie jestem w stanie urlopy z żoną mamy dopiero w drugiej połowie czerwca, jedziemy koło 19 czerwca do końca miesiąca.
Melanie napisał(a):"Witam wszystkich Cromaniaków!
Mam pytanie dotyczące wyjazdów w ciemno w okolice Riviery Makarskiej. Czytałam, że wiele osób poleca Brelę - naprawdę warto? Gdzie szukać noclegu blisko wody na przełomie lipca/sierpnia? z
Chodzi mi głównie o opinie, do której miejscowości uderzyć najlepiej. Omiś i Makarska odpadają, zbyt tłoczne. Z drugiej strony nie chcemy utknąć w jakiejś wiosce z jednym sklepem - coś pośredniego.
Jeżeli chodzi o plażę, to obojętnie czy kamienista czy piaszczysta - grunt, żeby ludzie nie leżeli na sobie. Czyli nie zatłoczona na maksa.
Czy mógłby ktoś rozwiać moje wątpliwości? Po przeczytaniu tylu tematów mam już mętlik w głowie. Do tej pory zawsze wcześniej rezerwowaliśmy apartament, jednakże poruszaliśmy się po wyspach. W tym roku nie mamy w planach wyjeżdżanie do Plitvic, zależy nam na plażowaniu <i apartamencie bardzo blisko>. Jedziemy w 4 osoby<2 dorosłych + nie nie takie małe dzieci >.
Pozdrawiam!"
Nie pozostaje mi nic innego, jak taka opcja. Tematy tu blokują Czytam to forum i czytam, ale nie mogę odnaleźć jednoznacznej odpowiedzi w tematach, do których odsyła mnie moderator Zarzucić mi braku chęci nie można, poszukiwania kwater po prawie 100 emailach skończyły się
marcgrzy napisał(a):darek1 napisał(a):
Obyś nie musiał spać na plaży z maltańczykiem
A w sumie to fajne by były takie wakacje
Jeszcze znaleźć plaże z prysznicem i połdarmowe wakacje hehe
mervik napisał(a):pumako napisał(a):cena ta jest w sezonie bo poczatek lipca niestety na forum nie znalazlem opini na ten temat
w ofercie jest pokoj z lozkiem malzenskim kanapa aneksem kuchennym i lazienka
o klimatyzacji nie wspomniano
baska voda i promajna sa tansze od breli??
Baśka Voda przy morzu będzie droższa
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje