Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 01.03.2013 14:42

zuczek171 napisał(a):jakie ceny są mieszkań 4 osobowych we wrześniu ? na róznych portalach po około 1000 zł/tydzień a w ciemno będą dużo tańsze?

To zależy. W pierwszym tygodniu września ceny się jeszcze trzymają. W ubiegłym roku było sporo ludzi. W drugim jest spadek. Generalnie jest taniej nawet o połowę od 10 do 15 euro za osobę na Rivierze Makarskiej. Pod Omisem w Duce 30 euro dwie osoby w apartamencie 4 osobowym 50 m od wody. W Gradacu czyli na końcu Riviery makarskiej 25 euro od dwóch osób 200 m od wody.
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 01.03.2013 17:46

zuczek171 napisał(a):jakie ceny są mieszkań 4 osobowych we wrześniu ? na róznych portalach po około 1000 zł/tydzień

Antoni Jan SEREWKO napisał(a): Cena na pewno we wrześniu nie przekroczy 250 Euro.

250 EU x, 4,15 zł =1037 :lol:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 01.03.2013 19:51

We wrześniu kwatery 4 osobowe, a właściwie to apartamenty bo innych kwater nie ma cenią się w granicach 40-50 euro za dobę.
adamr20
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamr20 » 01.03.2013 22:54

witam chcemy razem z żoną i 4 letnim dzieckiem na ostatnie 1,5 tyg. czerwca jechać do Baska Voda. Zaznaczam że pierwszy raz jedziemy. Chciałem się zapytać czy bez problemu można jechać w Ciemno i się coś fajnego znajdzie ?? Czy w tym czasie ta miejscowość jest zapchana i czy odpowiednie miejsce dla 4 letniego dziecka ??
kbgoral
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kbgoral » 02.03.2013 10:09

Moim zdaniem w ciemno jak najbardziej . My zawsze w ciemno jeździmy i nigdy nie ma problemu z noclegiem. W zeszłym roku byliśmy na Hvarze i dużo czytałem że drogo i ciężko w ciemno ale co tam my zawsze w ciemno jedziemy i na miejscu bodajże w 3 domu znaleźliśmy 2 apartamenty dla 4 osób za 45 euro jakieś 200 m od morza ale za to z pięknym widokiem na morze a z drugiej strony na góry . Zawsze coś w ciemno się znajdzie.
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 02.03.2013 13:07

adamr20 napisał(a):witam chcemy razem z żoną i 4 letnim dzieckiem na ostatnie 1,5 tyg. czerwca jechać do Baska Voda.

To jeszcze nie sezon, śmiało można w ciemno :wink:
PavveL
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) PavveL » 02.03.2013 21:09

Czy zdarzyło się komuś nie znaleźć noclegu w Dalamacji, w sierpniu? Nocował ktoś w samochodzie?
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 02.03.2013 21:49

PavveL napisał(a):Czy zdarzyło się komuś nie znaleźć noclegu w Dalamacji, w sierpniu? Nocował ktoś w samochodzie?

Jaja sobie robisz , w całej Dalmacji
ff7b651aa3240ae5628544d2e1fcb6a6[1].gif
kor_nick
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kor_nick » 02.03.2013 21:58

PavveL napisał(a):Czy zdarzyło się komuś nie znaleźć noclegu w Dalamacji, w sierpniu? Nocował ktoś w samochodzie?

ZAWSZE znajdziesz nocleg. najwyżej dalej od plaży, w wiosce obok, ale ZAWSZE znajdziesz. z reguły taniej niż przez internet.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 03.03.2013 18:45

Pewnie, że znajdziesz. Jak jedziesz z obcą babą to pierwszą noc możesz przebalować na plaży. Przecież wiem, że nie zaśniesz :wink: :wink: :wink: No .......No..... :wink: :)
pawelh
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelh » 04.03.2013 20:11

Nie w Dalmacji,ale od wyspy Krk do Cesaricy miałem w ubiegłym roku ze znalezieniem apartamentu problem,spotkałem nieliczne oferty,które mi nie odpowiadały z powodu lokalizacji jak i ceny.Podstawa to się nie nastawiać na konkretne miejsce jak nie tu to dalej :D
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 04.03.2013 20:23

pawelh napisał(a):
Nie w Dalmacji,ale od wyspy Krk do Cesaricy miałem w ubiegłym roku ze znalezieniem apartamentu problem,spotkałem nieliczne oferty,które mi nie odpowiadały z powodu lokalizacji jak i ceny.Podstawa to się nie nastawiać na konkretne miejsce jak nie tu to dalej :D

Niestety jak sie chce mieć dobry apartament bilisko wody w sezonie ,to trzeba sobie wcześniej zarezerwować .
Ja rezerwowałem w wrześniu po cenach miejszych np;40EU zamiast teraz po 55EU :D za ten sam apartament ,więc wyjazd w ciemno ,ma swoje dobre i złe wady :wink:
Antoni Jan SEREWKO
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Antoni Jan SEREWKO » 05.03.2013 09:42

W małych i całkiem małych miejscowościach, łatwiej jest znaleźć miejsce i wbrew pozorom apartamenty również. Dotyczy to września, jedyną niedogodnością tego miesiąca jest to, że po 15 zamykane są co ciekawsze Konoby i restauracje sezonowe ale sklepy działają przez cały rok, miejscowi też muszą się gdzieś zaopatrywać. Spanie w samochodzie to jak przewożenie musztardy luzem, no można ale poco, skoro jest w słoiczkach.
zuczek171
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) zuczek171 » 05.03.2013 12:52

a jak ze znalezieniem noclegu na 2-3 dni . ponieważ jadę na 15 dni . i chcę trochę tu , trochę tu ;D
Jacck77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacck77 » 05.03.2013 18:48

adamr20 napisał(a):witam chcemy razem z żoną i 4 letnim dzieckiem na ostatnie 1,5 tyg. czerwca jechać do Baska Voda. Zaznaczam że pierwszy raz jedziemy. Chciałem się zapytać czy bez problemu można jechać w Ciemno i się coś fajnego znajdzie ?? Czy w tym czasie ta miejscowość jest zapchana i czy odpowiednie miejsce dla 4 letniego dziecka ??

Przyjedź wcześniej :D, ja jadę 9 czerwca do Baśki Vody również w ciemno i również z 4 latkiem. No ale nie pierwszy raz:). Znajdziesz nocleg bez problemu. Pozdrawiam.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe? - strona 92
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone