alessandro1977 napisał(a):magda8867 napisał(a):potem pojechaliśmy do Drage i tam po jakiś 30 min znalazłam apartament z widokiem na morze
W Drage z widokiem na morze ? No nie wiem..albo daleko od plaży albo z tej części gdzie jest pełno łódek przy wjeździe...Drage to bardzo ciekawa miejscowość (piękne plaże) ale raczej dla osób nocujących na campach...
Co do Rogoźnicy - bardzo ciekawe apartamenty są po stronie Zatoglav/Razanj...
Narzekasz, że daleko do centrum i na tym polega cały urok Rogoźnicy, która według mnie jest dla najbardziej wybrednych...Rogoźnica/Zecevo/Lozice/Stupin Celine - każdy coś znajdzie...ja byłem 20 metrów od morza za groblą koło Straży Pożarnej...było ok tylko irytują mnie te pierdzikółka przejeżdżające na okrągło...
A na marginesie - jakby ktoś nadepnął na jeżowca to najlepiej niech to będzie środa i uda się do punktu pierwszej pomocy
alessandro1977 napisał(a):Magda, zapewniam Cię, że tam masz mnóstwo cienia...na każdej plaży są drzewa albo zadrzewione miejsca a prym wiodą szczególnie dwie - przy Marina Frapa wzdłuż promenady w stronę kapliczki - tam drzewa ciągna się wzdłuż całej plaży i nawet jak do 13.00 jest tam słońce to siedzisz w lasku...druga plaża z dużą dawką cienia jest od strony Razanj/Zatoglav przy Buddha Bar...to zresztą chyba jest najciekawsza część Rogoźnicy !
Trzy razy byłem w Rogoźnicy ale co roku tam jeżdżę w drodze powrotnej do zaprzyjaźnionego Mariana po trunki i oliwę...póki co dam sobie spokój bo nie lubię jeździć w to samo miejsce...jeżeli kiedyś zdecyduję się ponownie na Rogoźnicę to raczej na którąś z miejscowości przyległych jak Zecevo/Lozice/Stupin Celine...w ten sposób będę mógł chodzić na najlepsze rybki do Toniego
Zawsze będę jednak polecał tą miejscowość !
fan4 napisał(a):Witam.Niedawno wróciłem z Chorwacji .Mieszkaliśmy w Brodarice koło Sibenika .Mieszkaliśmy w apartamentach około 20 metrów od morza ,warunki super ,aneks kuchenny ,klima, na zewnątrz grill ,można wieczorami po siedzieć na ogrodzie.Jeżeli jest ktoś zainteresowany podam namiary.pozdrawiam
fan4 napisał(a):Witam.Niedawno wróciłem z Chorwacji .Mieszkaliśmy w Brodarice koło Sibenika .Mieszkaliśmy w apartamentach około 20 metrów od morza ,warunki super ,aneks kuchenny ,klima, na zewnątrz grill ,można wieczorami po siedzieć na ogrodzie.Jeżeli jest ktoś zainteresowany podam namiary.pozdrawiam
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje