marioplf napisał(a):Jestesmy w CRO dopiero 2 raz. Oczywiscie znów w ciemno =)
Dojechalismy tym razem do Baska Voda. Ze znalezieniem noclegu nie ma zadnego problemu. Ceny juz od 30E w fajnych warynkach. Jednak w tym roku zaszaleliśmy jak na nasze możliwosci finansowe i wynajelismy apartament (2 osoby) z pieknym widokiem na wodę i góry, z bardzo ładnym tarasem za 45E/dzien.
Śmiało polecam wyjazd w ciemno !
Kolejny nasz wypad do CRO będzie taki sam =)
per6 napisał(a): Padło na Rogoznicę, oczywiście pojechaliśmy w ciemno. Na zdjęciach z netu wpadła nam w oko plaża Sepurine, obejrzeliśmy ją na "żywo", bardzo nam się spodobała i tam zaczęliśmy szukać apartamentu. (...) Będę jezdził tylko "w ciemno".
zgredzik napisał(a):Piąty raz z rzędu jechałem do Chorwacji, ale pierwszy raz "w ciemno". Miejsce docelowe: Okrug Gornji, koło Trogiru. Dojechaliśmy ( byłem tylko z żoneczką ), wszedłem do piekarni z tekstem: szukam apartamentu.... Dziewczyna wybiegła na zewnątrz, zawołała chłoptasia jakieś 20lat, ten wykonał telefon, zjawił się drugi i po ok. 30min. załatwiliśmy sobie apartament za 30 euro/dziennie, około 30 sekund....od morza,pokój z kuchnią, łazienką i WC
Budynek był trzy kondygnacyjny, my byliśmy na parterze. Apartamenty na I pietrze w cenie 50 euro, z klimą, dla dwojga dorosłych z jednym dzieckiem lub dwojgiem dzieci. Na II pietrze apartament dla 6dorosłych i 2-4 dzieci za 90 euro/dzień. Ceny za apartament, bez względu na ilość osób.
Pozdrawiam......
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje