remod napisał(a):Witam,
wybieramy się 20.08.12 na około 10 dni na KRK (planowana miejscowość Baska), w związku z tym mam pytanie (do tych co niedawno byli lub doświadczonych ) czy znajdziemy coś na miejscu (np. apartament) w cenie około 30 Euro/osoba. Chcemy pojechać bez rezerwacji i znaleźć coś na miejscu... czy jest szansa że zostaniemy bez dachu nad głowa bo wszystko będzie zajęte
Z góry dziękuję za odpowiedz :]
petarda napisał(a):remod napisał(a):Witam,
wybieramy się 20.08.12 na około 10 dni na KRK (planowana miejscowość Baska), w związku z tym mam pytanie (do tych co niedawno byli lub doświadczonych ) czy znajdziemy coś na miejscu (np. apartament) w cenie około 30 Euro/osoba. Chcemy pojechać bez rezerwacji i znaleźć coś na miejscu... czy jest szansa że zostaniemy bez dachu nad głowa bo wszystko będzie zajęte
Z góry dziękuję za odpowiedz :]
na cro.forum czytałam, że jest to możliwe. : p ale może ktos bardziej doświadczony Ci odpowie
Ja również z pytaniem, czy we wrześniu w okolicach od Baski na południe (niedaleko) znajdę cos w cenie 10e/osoba na mniej niz tydzień? Problem jest jeszcze jeden: jest nas tylko dwoje.
Janusz Bajcer napisał(a):W samym Zadarze nie ma duzo plaż, bo to portowe miasto.
Trzeba ich szukać w okolicznycn miasteczkach, np. w Bibinje, w Sukosan. Plaże podobne do tych w Voicach.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje