Janusz Bajcer napisał(a):gosia-72 napisał(a):Witam wszystkich
Mam pytanko wybieram się w ciemno po 15 maja do Puli,od której części miasta mam zacząć szukać noclegów.
Z góry dziękuję za odpowiedź.Pozdrawiam
W jakim celu wybierasz się do Puli
Na forum jest Mirko , spróbuj jego poprosić o poradę , jak koniecznie chcesz nocować w Puli.
Janusz Bajcer napisał(a):Lubelski w Puli
dudette napisał(a):przeszukalam forum i nie moglam znalezc takiego pytania,wiec je zadam ;d
co z wyjazdem w ciemno pod namiot? lecimy z chlopakiem w terminie 27.08-10.09, jestesmy ok.10 rano w dubrovniku. mamy zamiar przez dwa tygodnie zwiedzic troche chorwacji odwiedzajac m.in. krk,korcule,hvar...Dodam,ze jest to nasza pierwsza podroz do chorwacji i mamy po 19 lat (co do wieku-czy chorwaci widzac mlodych, zagubionych- nie naciagaja?).
lubelski napisał(a):gosia-72 napisał(a):Witam wszystkich
Mam pytanko wybieram się w ciemno po 15 maja do Puli,od której części miasta mam zacząć szukać noclegów.
Z góry dziękuję za odpowiedź.Pozdrawiam
jeżeli szukasz niedaleko ładnej plaży to polecam kwadrat B3 z mapy Popiela.Byłem w 2008 roku, do plaży jest ok 2 km ale plaża ogólnodostępna z cieniem,piękna trasa widokowa nad morzem, niedaleko fajne akwarium morskie, no i Stare Miasto w Puli ...polecam gorąco..pisałem nawet relację z pobytu ale jakoś nie mogę wkleić linku z niej, jakby co to mam zbędny plan Puli do odstąpienia Szkoda że po 15 maja ja wyjeżdzam 22 maja no i masz kawałek drogi....
dudette napisał(a):przeszukalam forum i nie moglam znalezc takiego pytania,wiec je zadam ;d
co z wyjazdem w ciemno pod namiot? lecimy z chlopakiem w terminie 27.08-10.09, jestesmy ok.10 rano w dubrovniku. mamy zamiar przez dwa tygodnie zwiedzic troche chorwacji odwiedzajac m.in. krk,korcule,hvar...Dodam,ze jest to nasza pierwsza podroz do chorwacji i mamy po 19 lat (co do wieku-czy chorwaci widzac mlodych, zagubionych- nie naciagaja?).
CinnamonGirl napisał(a):W jakimś wątku (którego nie moge ponownie zlokalizowac ) wyczytałam ze niby w 2009 Chorwaci bedą bardziej przestrzegać turnusów od soboty do soboty.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje