Rysio napisał(a):Ofertami Cię na miejscu zasypią. Mimo wszystko jak będziesz wcześniej to masz większe szanse na atrakcyjną cenę.
zgredzik napisał(a):Cóż, każdy wskazuje konkretne miejsce, w które się wybiera i liczy na znalezienie lokum szukając na własną rękę. Ja udaję się do Okrugu i mam podobne pytanie: będę na miejscu w sobotę 28 lipca ok. 19:00, mogą być trudności ze znalezieniem apartamentu dla 2 dorosłych osób, z klimą, aneksem jadalnym?
Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam
Piter_M napisał(a):zgredzik napisał(a):Cóż, każdy wskazuje konkretne miejsce, w które się wybiera i liczy na znalezienie lokum szukając na własną rękę. Ja udaję się do Okrugu i mam podobne pytanie: będę na miejscu w sobotę 28 lipca ok. 19:00, mogą być trudności ze znalezieniem apartamentu dla 2 dorosłych osób, z klimą, aneksem jadalnym?
Myślę, że mogą być ... a może by lepiej było tak jechać, żeby na miejscu być nieco wcześniej ?
rafałlidia napisał(a):witam czy znacie w chorwacji gdzies w miare płaskie strony jestem po zabiegu kolan i niebardzo moge chodzic pozdrawiam
zgredzik napisał(a):Piter_M napisał(a):zgredzik napisał(a):Cóż, każdy wskazuje konkretne miejsce, w które się wybiera i liczy na znalezienie lokum szukając na własną rękę. Ja udaję się do Okrugu i mam podobne pytanie: będę na miejscu w sobotę 28 lipca ok. 19:00, mogą być trudności ze znalezieniem apartamentu dla 2 dorosłych osób, z klimą, aneksem jadalnym?
Myślę, że mogą być ... a może by lepiej było tak jechać, żeby na miejscu być nieco wcześniej ?
Może, ale widzisz:
- raz jechałem na noc i uznałem, że.... noc jest od spania a na przerwę na nocleg np w Słowenii szkoda mi czasu i pieniędzy;
- trzy kolejne razy wyjeżdżałem z Łodzi o godz. 5:00 - 6:00 i dojeżdżało mi się całkiem "świeżo" w 15-16 godzin;
Stąd moje pytanie, choć byłem w Trogirze, Slatinie, Okrugu odpowiednio: w czerwcu, lipcu i przełom lipca i sierpnia i właściwie zawsze mnóstwo tablic i ofertami. Nie wiem, na ile one były aktualne, ale chyba były, skoro je wystawiano
ewalla napisał(a):Tylko co wybrać? Brela podobno jest dosć droga.
Meżowi pomysł makarskiej średnio sie podoba, bo woli mniejsze miejscowości, spokojniejsze. No ale obawiam sie, że w tych mniejszych to juz bedzie zupelnie głucho
Zawsze jeździliśmy w połowie czerwca...
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje