Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd typu ROBINSON

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
hassanbey
Croentuzjasta
Wyjazd typu ROBINSON

Nieprzeczytany postnapisał(a) hassanbey » 31.12.2008 16:28

Czy koś z szanownych Cromaniaków korzystał z uroków pobytu na kwaterze typu Robinson - woda deszczówka, 12 V w gniazdku. Czy da radę przy pomocy przetwornicy uzyskać 220V aby podłączyć laptopa (bajki dla dziecka).
Upolowałem kwaterę na Hvarze ale żonka trochę ma obawy.
Proszę pomóżcie mi rozwiać jej obawy
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.12.2008 16:47

Robinson z laptopem...czego to ludzie nie wymyślą... :wink:
daisykf
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) daisykf » 31.12.2008 16:55

Mam namiar na wspaniała kwaterę, gzie jako bonus dodają klinatyzację, ale tylko do laptopa.
hassanbey
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) hassanbey » 31.12.2008 17:20

Laptop to tylko alternatywa ...to spokojnego wieczoru bez marudzenia dziecka że się nudzi ......i proszę się nie nabijać :)
Ja osobiście mam dosyć tego typu urządzeń ze względu na wykonywany zawód.......informatyk
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.12.2008 17:33

hassanbey napisał(a):Laptop to tylko alternatywa ...to spokojnego wieczoru bez marudzenia dziecka że się nudzi ....

Zorganizuj dziecku taki wyjazd, żeby w ciągu dnia miało dużo do roboty a gwarantuę Ci, że jak dzieciak przez cały dzień ma dużo atrakcji to wieczorem interesuje go tylko i wyłącznie spanie.
Mówię to z doświadczenia jeżdzenia z 2 dzieci - zacząłem jak miały 2 latka. Po całym dniu zwiedzania, łażenia się bez celu czy plażowania nie było problemów w stylu "jaka dziś bedzie bajka".

Ja się wprawdzie nie nalewam ale wyjazd w stylu Robinson z laptopem.......nie bedę ukrywał, że mnie rozbawił bo to tak jakby umówić się na wódke bezalkoholową i jeszcze się nią nieźle narąbać :wink: :lol:
hassanbey
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) hassanbey » 31.12.2008 18:15

Ok kwestię laptopa mamy wyjaśnioną 8) a teraz konkrety......
Nie jestem nowicjuszem w wyjazdach do Chorwacji (to będzie mój 5 wyjazd) ale jednak chciałbym wiedzieć coś więcej o tego typu kwaterze.
Nie jest to totalne odludzie ale jedna z wielu uroczych zatoczek na Hvarze, sklep 8km, w zatoce ze 4 domy.
Ja osobiście chcę wreście mieć 2 tygodnie totalnej laby....
beatusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatusia » 01.01.2009 11:52

Jadźka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jadźka » 02.02.2009 18:35

www.zakwaterowanie-chorwacja.com

czy ktoś zna ten portal? są tam właśnie robinsonady - fajne i niedrogie :) Czy to nie jest zbyt piękne? Ma ktoś doświadczenia z tym związane?

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone