igg napisał(a): ....To dokładnie tak jak bym chciał na podstawie mapy z tej okolicy powinno byc widać troche wiekszy kawałek morza niz w samym mieście Punat ....
W samym Punacie to za dużo nie ma. NAwet plaża jest cieniutka. To zwykły maleńki kurorcik z kilkoma uliczkami na krzyż. Na plażę to trzeba jechać w inne miejsca.
igg napisał(a): ....Chyba zatrzymam sie w Malinskiej na np. 3 dni i skocze w miedzyczasie na zwiady gdzie dalej, bo czuje że w jednym miejscu nie usiedzę - nigdy nie usiedziałem.....Mam teraz 3 bazy Malinska (ew. Porat), Krk i Punat. Zamierzam troche pojeździć i pozwiedzać i tak, może wystarczy mi jedna?
Czy z tych trzech miejscowosci któraś wyraźnie jest droższa lub tańsza od pozostałych? (kwatery, konoby, sklepy).....
Moja opinia jest taka - weż zrób baze w jednym lokalu. Wynajmowanie na np. 3 dni tylko podniesie Ci niepotrzebnie koszty (zazwyczaj o 30 %) Robiąc baze noclegowa na lini: Krk - Punat wszedzie masz blisko. To jest za mała wyspa, żeby trzeba było szukać lokali w róznych jej częściach (odległość od mostu do Baski to niecałe 50 km)
Co do cen to (poza noclegami w Basce) nie widziałem istotnych róznic w sklepach, knajpach itp.