morela napisał(a):Mapy google na Oprna Bay pokazują sporo parasoli na plaży jakby się spodziewano tam jakichś większych ilości turystów i jest jakaś budka czyli hcyba miejsce przygotowane turystycznie. Wygląda mi na to, ze tam na dół się nie zjedzie, nawet rowerem, a auta na szosie też się nie zostawi. Czy jedyne miejsce postoju to Kamping Skrila? Ale ten pewnie dla mieszkańcow....
Fredi88 napisał(a):1 pytanie dotyczy mostu prowadzącego na wyspę. Można na nim płacić kartą lub gotówką w euro, czy jedynie w ich walucie?
2 pytanie tyczy się autostrad... tak samo w sumie jak poprzednie, choć domyślam się że płatność kartą powinna być bezproblemowa.
3 sprawa - patrząc na google maps odcinek przed Starą Baską jest zaznaczony jako nieprzejezdny/zamknięty... O co biega? Był tam ktoś ostatnio? Droga jest przejezdna? Pokój mam wzięty na samym końcu miejscowości i innej drogi dojazdu tam po prostu nie ma.
Fredi88 napisał(a):Żeby nie być gołosłownym to taki widok mam na google maps:
https ://s15.postimg.cc/xc60e22bf/Screenshot_20180617-231212.png
Wystarczy usunąć spację przed dwukropkiem bo nie mogę wklejać linków
Pokój mam w Rooms "N", najwyżej napiszę do właścicieli jutro.
Dzięki za informacje dotyczące kart.
Fredi88 napisał(a):Od wczoraj na miejscu. Dziękuję za pomoc. Wszystkie informacje od Was sprawdzone. Płacić można nawet gotówką w euro. Stara Baska przejezdna normalnie więc nie rozumiem dlaczego na google ciągle tak pokazuje. Jest tylko zakaz dla kamperów co jest zrozumiałe ze względu na gabaryty aut i wąski przejazd.