Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd na Półwysep Peljesac

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Gregory
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gregory » 05.04.2007 13:18

Dzięki wszystkim cromaniakom za posty na temat Plejsaca.
Jeśli macie jeszcze ciekawe linki, to chętnie skorzystam z informacji.
Z góry dzięki.

Pozdrawiam
Grzesiek
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 05.04.2007 16:29

Gregory napisał(a):Dzięki Krzyś,

Mam małe pytanko, jeśli to jest malutka wioska to do kiedy trzeba się zdecydować żeby zarezerwować kwaterę.
Pewnie jak najszybciej...

Pozdrawiam
Grzesiek

W ubiegłym roku rezerwowałem końcem kwietnia i mieszkałem w mieszkaniu gospodarzy ponieważ reszta była zajęta . Wstępną rezerwację zrobiliśmy sobie już w zeszłym roku przy wyjeździe z umową że do końca stycznia określimy się co do terminu na 100 % i tak też zrobiłem.Pozdrawiam Krzysztof :wink:
mada1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mada1 » 12.05.2007 13:28

Witam witam i o wyjazd pytam...
Gregory mam olbrzymią prośbę do ciebie. Też wybieram sie z rodzinką na peljesac, od ponad miesiaca grzebię w necie ale nie udało mi się nic znaleźć do tej pory. Chodzi nam o jakieś mniejsze miejscowości, nie Orebic, więc moze dlatego mam problem bo mało kto się reklamuje. No i przechodzę do prośby-czy mógłbyś udostępnić mi namiary które ty otrzymałeś od innych pomocnych cromaniaków? Uratowałbyś nam wakacje!
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 12.05.2007 14:40

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
wpisz Peljesac i będzie tam trochę propozycji...
Gregory
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gregory » 12.05.2007 16:24

mada1 napisał(a):Witam witam i o wyjazd pytam...
Gregory mam olbrzymią prośbę do ciebie. Też wybieram sie z rodzinką na peljesac, od ponad miesiaca grzebię w necie ale nie udało mi się nic znaleźć do tej pory. Chodzi nam o jakieś mniejsze miejscowości, nie Orebic, więc moze dlatego mam problem bo mało kto się reklamuje. No i przechodzę do prośby-czy mógłbyś udostępnić mi namiary które ty otrzymałeś od innych pomocnych cromaniaków? Uratowałbyś nam wakacje!
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Wysłałem Ci kilka linków na maila.
Pozdrawiam
Grzesiek
klopot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) klopot » 12.05.2007 18:16

Podrzuciłem Ci namiary na apartament w Zuljanie.
Rafał
mada1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mada1 » 21.05.2007 20:20

Dzięki wszystkim za pomoc w poszukiwaniach! :D Co prawda w interesującym mnie terminie już nikt nie miał wolnych miejsc, ale u mnie z kolei zmienił sie termin na wrzesień wiec rozpoczynam pisanie maili od nowa :)
Pozdrawiam no i życzę super wakacji.
bjk
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bjk » 13.06.2007 08:39

a ja mam pytanie : Czy ktoś jechał na Peljesac w ciemno? Ja zamierzam własnie tak zrobić w tym roku. Czy ktos może słuzuc mi radą?
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 13.06.2007 09:44

bjk napisał(a):a ja mam pytanie : Czy ktoś jechał na Peljesac w ciemno? Ja zamierzam własnie tak zrobić w tym roku. Czy ktos może słuzuc mi radą?

Byliśmy tam około 10 czerwca, 2 lata temu, do Orebica dotarliśmy ok. godziny 19.00 i zaczęliśmy szukać noclegów. Od jedynej drogi przecinającej Orebic , w kierunku morza noclegi droższe, w kierunku gór tańsze. Oczywiście mogą być wyjątki. Przy wjeździe do tej miejscowości znajduje się mała "piaszczysta plaża". W sezonie raczej bądź dużo wcześniej niż my. Miłego wypoczynku. :)
bjk
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bjk » 13.06.2007 12:23

Dzieki, jaką trasą jechałeś?
My trzy razy jechaliśmy przez Czechy i Austrię i dalej autostradą ,a w tym roku chcemy pojechać przez Węgry i Bih, czy cos wiesz na temat tej trasy?
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Wyjazd na Półwysep Peljesac - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone