Janusz Bajcer napisał(a):Shinzon napisał(a):Ja i moja żona mamy bilety FIP. Podróż będzie nas kosztować max 100 - 150 PLN w obie strony dla nas i dla psa.
Faktycznie tanio. Ale dlaczego chcesz na kemping skoro nie masz sprzętu.
No sprzętu jako takiego nie posiadam. Mam namiot, śpiwory i materace. Co tak naprawdę będzie mi koniecznie potrzebne jeśli wezmę swój namiot. Bez krzeseł i stolika sobie poradzimy. Psu zabiorę suchą karmę, wiec gotować mu też nie będzie trzeba. Jeśli wybiorę Camping koło Splitu to na brak jezdnia chyba nie będę mógł narzekać. Restauracji jest chyba dużo?? Na tej stronie http://www.campingsplit.com/prices-camping-pitches są podane ceny za lodówkę, pralkę, suszarkę. To jest cena za jedno pranie, wynajem??
baunty napisał(a):Prawdopodobna przesiadka połączona ze zmianą dworca w Wiedniu
Shinzon, dlaczego chcesz jechać na camping ?
A dlaczego nie, przecież po to one są. To jest tak mi się wydaje najtańsza opcja.
Przez Wiedeń będzie najszybciej ale nie najlepiej. Jedno połączenie jest takie ze do Splitu przyjeżdża się około 20:00, to wydaje mi się już trochę późno żeby jechać gdzieś dalej autobusem, a drugie to prawie 8 godzin czekania na pociąg w Zagrzebiu. Najlepiej wychodzi przez Budapeszt, co prawda 30 godzin ale w Splicie jestem o 06:35.