Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd grupowy-wycieczki fakultatywne

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
leszeg
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) leszeg » 18.07.2009 17:47

Ciekaw jestem jak jest w Cro z takimi wycieczkami. mam mieszane uczucia z pobuty w Grecji własnie z powodu takich wycieczek. Zaraz po przybyciu do miejsca zakwaterowania spedzono nas do jadalni i zaproponowano kilka wycieczek na które musielismy sie zdecydowac orazu i wpłacic kasę. Wieczorny spacer po miescie rozjasnił mi umysł jak zobaczyłem biuro podróży które dokładnie w tym samym terminie oferowało te same wycieczki po cenach około 40-50% nizszych. Nauczony tym doswiadczeniem nie chce dac sie nabic w butelke po raz drugi. powiedzcie czy w Cro mam sie spodziewac tegop samego w przypadku wyjazdów grupowych zorganizowanych?
ZAJEC
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZAJEC » 18.07.2009 17:54

Jeżeli jesteś zainteresowany tym co może Cię czekac w Cro napisz do mnie na priv.Z powodów reklamowych nie odpowiem Ci bezposrednio na forum.
Pozdr.
leszeg
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) leszeg » 18.07.2009 18:07

albo ja jestem slepy albo... ZAJEC jak to moge zrobic? nie widze tu prywatnych wiadomosci.
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 18.07.2009 19:43

no tu nie możesz...
leszeg
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) leszeg » 18.07.2009 20:00

własnie doczytałem sie.
kkra
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kkra » 18.07.2009 20:36

zawsze warto zastanowić się nad nimi, u nas były proponowane, ale był czas do namysłu, sprawdziliśmy ceny w innych biurach i były trochę tańsze, Ale! udając sie z innym pośrednikiem na wycieczkę nie załapalibyśmy sie na nasze posiłki, bo wyjazd przed śniadaniem a powrót po kolacji, wiec ostatecznie zdecydowaliśmy sie jechać z naszym biurem, które pory posiłków w takich dniach mogło przesunąć, gwarantowało przewodników (polskich).
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 18.07.2009 20:45

leszeg napisał(a): ... w tym samym terminie oferowało te same wycieczki po cenach około 40-50% nizszych. Nauczony tym doswiadczeniem nie chce dac sie nabic w butelke po raz drugi. powiedzcie czy w Cro mam sie spodziewac tego samego w przypadku wyjazdów grupowych zorganizowanych?

Dokładnie tak.
Tzn. nikt niczego nie wciskał mi nigdy na siłę, ale wycieczki "hotelowe" (organizowane oprzez hotel lub touroperatora) były o 40-50% droższe od imprez organizowanych przez miejscowych.
Wyjątki były, gdy daną wycieczkę organizował jeden "podmiot" - monopolista w danym rejonie, ceny były te same lub bardzo zbliżone.
ZAJEC
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZAJEC » 18.07.2009 21:33

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl-tu mozesz pytać
mdmix
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mdmix » 22.07.2009 09:15

:?: Czy w Chorwacji są jakieś agencje turystyczne, :idea: lokalne biura podróży czy cos w tym stylu, gdzie można byłoby zorganizować np. wycieczke do Dubrownika dla 10 os. lub wynająć busa z kierowcą. Odpada problem z szukaniem parkingu :D :?:
:?: Czy ktos zna i korzystał z czegoś takiego np w Splicie, Trogirze, Primosten?? :?:
Pzdr.
M.
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 22.07.2009 09:21

mdmix napisał(a)::?: Czy w Chorwacji są jakieś agencje turystyczne, :idea: lokalne biura podróży czy cos w tym stylu, gdzie można byłoby zorganizować np. wycieczke do Dubrownika dla 10 os. lub wynająć busa z kierowcą. Odpada problem z szukaniem parkingu :D :?:
:?: Czy ktos zna i korzystał z czegoś takiego np w Splicie, Trogirze, Primosten?? :?:
Pzdr.
M.

Takich agencji jest kilka nawet w najmniejszych miejscowościach.
mdmix
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mdmix » 22.07.2009 11:23

Bahama napisał(a):
mdmix napisał(a)::?: Czy w Chorwacji są jakieś agencje turystyczne, :idea: lokalne biura podróży czy cos w tym stylu, gdzie można byłoby zorganizować np. wycieczke do Dubrownika dla 10 os. lub wynająć busa z kierowcą. Odpada problem z szukaniem parkingu :D :?:
Pzdr.
M.

Takich agencji jest kilka nawet w najmniejszych miejscowościach.

dzięki

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone