Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Proszę was o pomoc. Jaka będzie cena orientacyjna dojazdu do Jesola od Porec. NA mapie pokazuje iż trasa ta obejmuje odcinki płatne. Czy kupić Via Card 25 EUR ?? Nie wiem czy starczy?
Aha czyli za trasę 95,1 km - A4 trasa częściowo płatna - zapłace jakieś 8 euro ? To nie tak źle myślałam że włoskie autostrady są znacznie droższe. dzięki za odp
Proszek.
Takie tanie to znowu nie są - od granicy austriackiej do Rzymu w kwietniu, w jedną stronę, wybuliłem prawie 50 euro.
Fakt, to około 750 km, ale ich autostrady jakością nie zwalają z nóg.
Koszt we Włoszech - zgodzę się.
Pytanie ... co ze Słovenią, myślisz o jakiejś łamigłówce objazdowej Jadąc jak "hrabia" dojedziesz do autostrady .... i opłaty-koszt wzrasta.
Dudek2222 napisał(a):Czasoprzyspieczacza. Do wyjazdu ponad 4 tygodnie.
Toż to pikuś już minęło z 5 min. Włącz pozytywne myśli, pomyśl np. o locie na Marsa i ile to czasu trzeba
....no widzisz, lepiej ...wiem, że lżej i nastepne 5 min. już minęło.
Jak spotkam Janusza .... zapytam, może On ma jakiś czasoprzyśpieszacz. On lubi wszystko mieć. Może podrzuci.