marek2006 napisał(a):Kto do Medjugorje jedzie coś zwiedzać?Przecież tam jedzie się w innym celu.Ja byłem i jestem pod wrażeniem ale jeszcze raz powtarzam zależy po co kto tam jedzie
Twiga napisał(a):Jałowe dyskusje wynikają z nie zrozumienia pytania. Ja pytałam jak tam dojechać a nie czy warto. Drogi/a mkm , ja właśnie do Medugorje jadę poczuć atmosferę "tego niezwykłego miejsca". A Mostar, no cóż... małe miasteczko z niewielką ilością zabytków. Nie twierdzę, że UNESCO się myliło wpisując je na swoją listę, ale tym razem Mostar musi poczekać. Mam za krótki urlop . Jak więc widzisz, nasze odczucia są dość subiektywne.
A do wszystkich mogących pomóc i posiadających jakieś informacje, prośba o podzielenie się nimi Koryguję jeszcze moje plany dotyczące miejsca zakwaterowania i raczej zostanę w Dubrowniku. Jeśli ktoś posiada informacje czym można dostać się z Dubrownika do Medugorje, to chętnie skorzystam. Z góry dzięki!
Twiga napisał(a): Jeśli ktoś posiada informacje czym można dostać się z Dubrownika do Medugorje, to chętnie skorzystam. Z góry dzięki!
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne