Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd do Cro z niemieckiego biura

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
galtex
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) galtex » 16.05.2008 21:28

Witam :lol: Cromaniacy mam takie pytanie,czy ktoś z Was spotkał się z ofertą z niemieckiego biura na wyjazd do Chorwacji
Ja w 2002{lub 3}byłem z neckermanna,ale z oferty niemieckiej w hotelu Punta w Vodicach.Jak pani przedstawiła mi tą oferte,to myślałem że ma złe ceny{2+2 dzieci gratis śniadania + obiadokolacje i superkomfort} około 3 tysiecy.Wczasy wykupiłem przypadkowo na 3 dni przed wyjazdem jak chciłem porównać ceny w biurach.Pani poinformowała mnie że są to zwroty z niemieckiego neckermana.W tym samym terminie w Punta byli polacy z orbisu i za ten sam zestaw płacili 6-7 tyś.Może są inni przedstawiciele niemieckich biur,czy ktoś się z tym spotkał.Pozdrav Galtex :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.05.2008 21:36

Kiedyś dawno, dawno temu jak jeszcze była dojcz marka wykupywałem pobyty w Chorwacji i we Włoszech tylko za pośrednictwem Neckermanna czy TUI - ale z katalogu niemieckiego.
Róznica była oooooooogromna w stosunku do cen oferowanych przez biura polskie.
Mało tego w 2002 roku wykupiłem pobyt w hotelu nad polskim morzem za pośrednictwem centali TUI w Niemczech - cena była więcej niż "przez pół" w stosunku do tej, którą uslyszałem przez telefon dzwoniąc do tego hotelu.
Ale odkad panuje nam miłościwie ojro to to co wyżej napisałem to już tylko historia, niestety. Choć może raczej "stety" bo zacząłem jeździc na własną ręke a to, moim zdaniem, o wiele ciekawsze niż pobyt w "plastikowym hotelu" :wink:
Pozdrav

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone