Witam
Chciałbym się wybrać w tym roku z żoną do Chorwacji na jakieś dwa tygodnie autkiem. Dla żony będzie to pierwszy raz a dla mnie drugi. Byłem w 2000 roku na wyspie RAB ze znajomymi ale bylem wtedy młody i zależało mi tylko na zabawie . Teraz szukamy raczej w miarę spokojnego miejsca gdzie będą sklepiki, knajpki, będzie gdzie pochodzić ( lubimy długie nawet po kilkanaście km spacery). Z drugiej strony żeby też nie było za nudno i żeby szczególnie wieczorami było co porobić . Tak sobie przeglądałem forum i zastanawiam się nad Pakostane lub bliskiej okolicy. Wiadomo że im taniej tym lepiej ale tez nie kosztem warunków . Żeby było czysto , porządnie, klima się przyda , kuchnia, tv itp. A jak by było wi-fi to już w ogóle cud miód i maila
A może do Pakostane można spokojnie jechać w ciemno i się znajdzie kwaterę w rozsądnej cenie , dobre warunki?
Czy to dobry wybór? może są sprawdzone przez cromaniakow kwatery godne polecenia tak do max 50 euro za 2 osoby.? A może ktoś poleci jakaś inna fajna lokalizacje? Nie za daleko też bo będziemy jechać z Warszawy i nie chciałbym wydać fortuny na paliwo
I jeszcze jedno pytanie..Czy do 40 euro za dwie osoby da się znaleźć coś sensownego??