Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd Do Chorwacji

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jacek gryczewski
Cromaniak
Wyjazd Do Chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 09.07.2003 10:25

SIEMANKO
MY JEDZIEMY ALE 14 SIERPNIA DO CHORWACJI NA POCZATEK NA KILKA DNI NA KRK A POTEM NA POLUDNIE DO DUBROWNIKA JEDZIEMY NA RAZIE JEDNYM AUTKIEM WE CZTERY OSOBY ( W TYM TRZY DZIEWCZYNY JEJKU JAK JA JE SPAKUJE DO MOJEGO SAMOCHODU HI HI ) WIEC JESLI KTOS MA PODOBNE PLANY MOZEM SIE ZDZONIC LUB SPOTKAC I DOMOWIC SZCZEGOLY POZDRAWIAM JACEK
Barnaba
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Barnaba » 09.07.2003 10:44

[/quote]W TYM TRZY DZIEWCZYNY

Ty to masz fart :wink:
Barnaba
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Barnaba » 09.07.2003 10:45

Coś nie tak ztym cycatem zrobiłem, ale i tak ci zazdroszczę
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 09.07.2003 11:58

Barnaba napisał(a):Coś nie tak ztym cycatem zrobiłem, ale i tak ci zazdroszczę
nie masz czego zazdroscic wyobraz sobie trzy panie i ty sam w trasie o dlugosci 2000 km hi hi zapraszam na wspolny wypad dziewczyny sa mile zreszta ja tez hihi pozdrawiam i do zobaczenia moze w chorwacji jacek
JaqL~

Nieprzeczytany postnapisał(a) JaqL~ » 09.07.2003 12:34

..POWIADASZ TRZY PANIE I TY JEDEN ...NO COZ Z CHECIA UDZIELILI BYSMY TOBIE WSPARCIA NO ALE NIESTETY (A MOZE I TO DOBRZE ) ALE RAZEM Z KOLEGA MAMY JUZ ZAKLEPANY WYJAZD AUTOKAREM. POCZATKOWO MY ROWNIEZ MIELISMY JECHAC SAMOCHODEM ..ALE OSTATECZNIE STWIERDZILISMY ZE WIEKSZE LOTY BEDA W GRUPIE ;) ...TYLE PIEKNYCH STUDENTEK NA WYCIAGNIECIE REKI ;P. NIE MA TO JAK WYJAZDY STUDENCKIE ;P.
POZDRAWIAM
PS. A NOZ SIE SPOTKAMY ;d
Zbig
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbig » 11.07.2003 11:03

Siema
Gdybyście jechali na początku sierpnia to ja bardzo chętnie bym sie podłączył. Właśnie mi się rozpadła ekipa na wyjazd, a pojedynczo samochodem to raczej nie bardzo.
Pozdrawiam :wink:
piotre

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotre » 12.07.2003 14:52

ja jadę z żoną mamy 24 lata jeszcze nie wiem gdzie się zatrzymamy.Jedziemy 13 sierpnia.

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone