Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd do Chorwacji :(

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
banan
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) banan » 18.08.2006 20:51

Jako że to mój pierwszy post... Witam wszystkich :)
Niestety 25.08 wyjeżdzamy (żona i ja) ze znajomymi w formie zorganizowanej wycieczki do Chorwacji (25 h w autokarze!!). "Niestety" bo dla mnie to żadna atrakcja :( Najchętniej zostałbym w domu i poracował, taki ze mnie pracoholik ;)
Ale skoro tam pojadę to mam pytanie... Jakich alkoholi najlepiej spróbować na miejscu? :) To tak żeby miło (i szybko) spędzić czas.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 18.08.2006 21:11

banan napisał(a):Jako że to mój pierwszy post... Witam wszystkich :)
Niestety 25.08 wyjeżdzamy (żona i ja) ze znajomymi w formie zorganizowanej wycieczki do Chorwacji (25 h w autokarze!!). "Niestety" bo dla mnie to żadna atrakcja :( Najchętniej zostałbym w domu i poracował, taki ze mnie pracoholik ;)
Ale skoro tam pojadę to mam pytanie... Jakich alkoholi najlepiej spróbować na miejscu? :) To tak żeby miło (i szybko) spędzić czas.

Klubów i fora nie pomyliłeś? :wink: :lol:
Ostatnio edytowano 18.08.2006 21:25 przez FUX, łącznie edytowano 2 razy
banan
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) banan » 18.08.2006 21:21

Ha! Oczywiście że pomyliłem ;)
Proszę admina o przeniesienie do śmietnika :D

A tak serio to się zagapiłem.. :oops:

EDIT:
Widzę że nadużywam emotikonek...
piotrus
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrus » 18.08.2006 22:05

Kup w Polsce skrzynkę jaboli - będzie taniej.... :roll:
banan
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) banan » 18.08.2006 22:20

Też pomysł ;)
Ale co warto s[img]robować%20na%20miejscu%20oprócz%20rakiji?[/img]
Piker
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piker » 18.08.2006 22:26

Podobno mają niezłą benzynę :lol:
wit2005
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) wit2005 » 18.08.2006 23:14

Złośliwcy :) A na poważnie, to zalezy co lubisz, jak bimber, to kup rakiję (dla mnie stanowczo nie do picia), a jak coś przyjemniejszego dla podniebienia to proponuję likiery, np. orzechówkę (przywiozłem sobie, jest bardzo dobra), podobno dobry jest likier gruszkowy, ale nigdzie go nie znalazłem (tego z naturalnych owoców, nie aromatyzowany), aaa i jeszcze mam likier wiśniowy, też dobry.
*p*a*t*i*
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) *p*a*t*i* » 19.08.2006 06:29

Kwestia gustu...
zibek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zibek » 19.09.2006 18:36

wit2005 napisał(a):Złośliwcy :) podobno dobry jest likier gruszkowy, ale nigdzie go nie znalazłem
jeśli myślisz o kruszkowaczu -to słodki jak likier i dobry jak gruszka :)
mnich63
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mnich63 » 20.09.2006 09:27

banan napisał(a):Jako że to mój pierwszy post... Witam wszystkich :)

lol!!!
Jezuu, banan jesteś moim idolem..
dawno się tak nie zryłem, nawet irasiad wymięka :devil: :devil: :devil:
kurcze gościu, żem tego wcześniej nie wyczytał... dowiózłbym ci sam skrzynkę absyntu, żeby ci ulżyć w niedoli :mrgreen: (na drugi raz wyskocz w czechach do sklepu - tam można go kupić) jeśli palisz, to fajkowe ziele też pomaga na niedolę :mrgreen:
Pzdr! i tak trzymaj!!! - czyli nieustającego humoru życzę

Powrót do Nasze relacje z podróży

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone