Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd do Chorwacji czerwiec 2010

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kilcio
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kilcio » 20.01.2010 19:41

Witam

W czerwcu planuje wyjazd do Chorwacji autem z przyczepą kampingową. Jade z żoną i 3,5 letnim dzieckiem. Wyjazd napewno wieczorem ok 22 tak aby dziecko spało w nocy. Czy ktoś jeszcze wybiera sie w czerwcu do Chorwacji z okolic Szczecina. Interesuje mnie kamping w okolicach Makarskiej, może Baska Voda??? Nie mam sztywnego terminu wyjazdu ani miejsca gdzie bedziemy jechac. Jedziemy w ciemno :lol: . Zawsze w dwa lub wiecej aut to przyjemniej sie jedzie mam CB.

Pozdrawiam początkujący Cronomaniak i początkujący fan kampingów :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.01.2010 19:44

kilcio napisał(a):... Czy ktoś jeszcze wybiera sie w czerwcu do Chorwacji z okolic Szczecina. ...

Takie info zapewne znajdziesz tu: www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=26293&highlight= :wink:
Wątek jest na bieżąco uzupełniany o nowe wpisy.
kilcio
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kilcio » 20.01.2010 19:58

Przepraszam bardzo jestem nowy na forum, jesli zle umiescilem temat to prosze o jego przeniesienie:)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.01.2010 20:01

Nie no temat masz w dobrym dziale, po co przenosić - ja Ci tylko podsunałem link, gdzie masz wykaz kiedy i kto jedzie :wink:
Kamika
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kamika » 02.04.2010 22:55

witam my jedziemy z rodzinką w czerwcu tylko jeszcze myślę czy na Istrię czy Dalmację?Mamy dwie córki ,jedziemy pierwszy raz,połowa czerwca,jesteśmy z Gorzowa
zybog
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zybog » 03.04.2010 10:27

Witam ''rodaka''-my jedziemy ale dopiero z końcem sierpnia , pierwszy raz byliśmy na campie Adriatyc w Primosten- jest tam super, polecam.
kilcio
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kilcio » 28.04.2010 11:37

Kamika :) a jedziecie na kemping czy wynajmujecie cos w CRO? My jedziemy na Dalmacje a dokładnie do Makarskiej tak jak pisałem wczesniej fajnie było by pojechac razem zawsze to razniej w drodze:) aha i tez jedziemy pierwszy raz :).

Zybog napisz cos o kosztach na samym kampie jesli mozesz

Pozdrawiam
zybog
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zybog » 28.04.2010 12:52

http://www.camping.hr/campInfo.aspx?id=210&j=CRO to cennik z campu Adriatic. warto też miec karnet CCI- dodatkowa zniżka od 5 do 10%,karnet zostawia się w recepcji a dowód osobisty masz przy sobie / ważne dla kierowcy/,do tego masz też ubezpieczenie na terenie campu.
Dobre miejsce dla jadących z Szczecina na nocleg tranzytowy to ; pierwsza stacja paliw po wjechaniu do Austrii / ok 40 km po przejechaniu granicy Niemiecko-Austrijackiej/-duże parkingi,wc,oświetlone wszystko i jest bezpiecznie.Nocuje tu dużo camperów, przyczep i aut.To jest akurat po całodniowej jeżdzie dobre miejsce na odpoczynek.
kilcio
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kilcio » 29.04.2010 11:37

Zybog dzieki za info o noclegu na trasie (gdzies sie trzeba przekimac :)) napewno skorzystamy a co do kampu to nie wiem :?: jade pierwszy raz i nie mam zadnego porownania. Znajomy byl w zeszlym roku w makarskiej widzialem zdjecia wiec sie napalilem na makarska ale w sumie to temat jest jeszcze otwarty. Jednak ceny mnie troche przerazaja na tym kampingu Adriatic ok 30 EUR za "zestaw" to troche za duzo. Myslalem jeszcze o kampie "pod maslinom" chyba tak sie to pisze:) tam wychodzi ok 15 EUR za wszystko....
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 29.04.2010 11:57

...i jest bardzo przyjemnie.
zybog
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zybog » 29.04.2010 13:29

''Pod masliną ''- nie byłem ale slyszałem dużo pozytywnych opinii/ z jednym minusem ; bardzo strome i męczące zejscie do morza/.No i jest on bardzo daleko. Po drodze byłem jeszcze na campingu przed Trogirem w Seget / lub Seget Dolny- nie pamiętam już/.Ładny, mały, niezbyt drogi,dość ładna plaża.Saniteriaty raczej skromne , na miejscu sklep spozywczy.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 29.04.2010 13:40

zybog napisał(a):''Pod masliną ''- nie byłem ale slyszałem dużo pozytywnych opinii/ z jednym minusem ; bardzo strome i męczące zejscie do morza/.

Coś za coś.
kilcio
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kilcio » 30.04.2010 07:24

O tym zejsciu do morza tez slyszalem ze strome i ok 1 km trzeba isc... ale z drugiej strony nie szukam tez kampu po to aby na plaze wjechac autem, zawsze mozna sie porzespacerowac :) . No i jade z przyczepa, nie spodoba mi sie tam to jade gdzies indziej nie jestem uwiazany do jednego miejsca :D. Zobaczymy jak to bedzie :)
Kamika
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kamika » 23.05.2010 11:48

kilcio napisał(a):Kamika :) a jedziecie na kemping czy wynajmujecie cos w CRO? My jedziemy na Dalmacje a dokładnie do Makarskiej tak jak pisałem wczesniej fajnie było by pojechac razem zawsze to razniej w drodze:) aha i tez jedziemy pierwszy raz :).

Zybog napisz cos o kosztach na samym kampie jesli mozesz

Pozdrawiam
Witam nie odpisywałam bo dawno nie zaglądałam na ten temat.A więc plany zmieniliśmy wyjeżdżamy 12 czerwca rano(najwcześniej jak się da ),jedziemy na solaris koło Szybenika na camping ponieważ jedziemy swoją przyczepą kampingową.Jak już pisałam jedziemy z naszymi córkami i w sumie fajnie byłoby mieć towarzystwo bo i w drodze i na campie to zawsze raźniej.My planujemy trasę przez Niemcy(granica Słubice) dalej Austria,Słowenia i Chorwacja.Jakbyście mieli podobne plany to piszcie może się zgadamy :lol:
Kamika
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kamika » 23.05.2010 11:54

Acha dodam że jedziemy na solaris bo nie przeszkadzają nam duże campingi a jest tam przynajmiej co robić i ze względu na dzieci by miały rozrywkę.No i oczywiście planujemy urlop objazdowy czyli codziennie wycieczka w inne miejsce na liście jest Szybenik,Split,park Krka,Trogir,Primosten Makarska,może Sv.Jure.Mamy na to prawie dwa tygodnie więc próżnować nie planujemy tylko jak najwięcej zobaczyć.
Następna strona

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone