Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jak w tytule jedziemy 25 lipca z przyczepa campingowa docelowe miejsce wyspa pag, miejscowosc poviliana, mieszkamy w stargardzie szczecinskim, jesli ktos ma ochote na wyjazd moze sie przylaczyc, bylismy juz tam w tamtym roku
bikers napisał(a):jak w tytule jedziemy 25 lipca z przyczepa campingowa docelowe miejsce wyspa pag, miejscowosc poviliana, mieszkamy w stargardzie szczecinskim, jesli ktos ma ochote na wyjazd moze sie przylaczyc, bylismy juz tam w tamtym roku
My jedziemy 30/31 lipca do poviliany na pagu.Byliście tam już , bo my po raz pierwszy na cro, napisz opinie o povilianie adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
pozdrawiam
Akurat jadę 25 lipca w godzinach porannych na wyspe Hvar do miejscowości Jelsa ,Ja i moja małżonka ,córka 24 i 16 lat,a także 10 miesięczne dziecko nasz wnusio Filipek.W Polsce mieszkam na Opolszczyźnie w miejscowości Nysa blisko granicy Czeskiej.Najprawdopodobniej pojadę;
Czechy
Słowacja
Węgry
Chorwacja - aż do Splitu tu przeprawa promowa na wyspe Hvar do Starego Gradu i stamtąd rzut kamieniem do Jelsy.
Mój e mail ; adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl jakby co to możemy jechać razem , zawsze raźniej