wyjazd do Breli coraz bliżej, napięcie rośnie
martwi mnie lokalizacja naszego spania w Jardula, troche daleko do centrum i do "restauracji" - może wkońcu brzuszek spadnie..
może ktoś podzielić się cenami obiadu / dań ?
pzdr
P
Loza_drinker napisał(a):Mi zawsze poprawiała humor pogoda na portalu Zoover. Zawsze jakoś optymistyczna.
A tak nawiasem mówiąc kiedyś słyszałem opinię, że tam chmury deszczowe nie dochodzą, zatrzymują się na masywie Biokovo.
misiaczek-bartek napisał(a): a co do przebywania na tarasie to i tak długo. zazwyczaj pozwalają siedzieć do 22
te kiero napisał(a):Doka napisał(a):W czasie tegorocznego pobytu również niemile byłam zaskoczona rejsem statkiem BIBE z Baska Voda. Wykupując bilety na rejs uzyskałam informację, że w czasie podróży mam zapewnione śniadanie, napoje, obiad. Jak to określił pan sprzedający bilety ,wyżywienie ma być all inclusive . Jak się okazało na śniadanie dostaliśmy suchą bułkę i nic więcej, resztę można było sobie dokupić w barze. Do wyspy Korcula nic więcej nie podano. Po zwiedzeniu miasta i powrocie na statek otrzymaliśmy jedną spieczoną makrelę i kilka kromek bułki. Po pewnym czasie zaczęto polewać do plastikowych kubków wino( bardzo słabej jakości) oraz wodę z sokiem. Wina było więcej soku mało. Muzyki na żywo było niewiele, w większości była odtwarzana z płyt. Podróż statkiem BIBE oceniam bardzo słabo. Doka
czyli jednak dobrze, że się nie wybrałem na rejs tym statkiem, choć jak podpłynął do Breli, to taka imprezka tam była na pokładzie, że była chęć, ale to może tylko 'słupy' miejscowe naganiały klientów
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi