Jadę z przyczepą campingową do Chorwacji 2i3 tydzień września,pierwszy raz,trasa włóczęgi -Plitvicke Jeziora,Zadar,Sibenik.Poszukuję ciekawych miejsc do zwiedzania oraz fajnych campingów na postoje na ww trasie.
Proszę o informacje.
fest2 napisał(a):Jadę z przyczepą campingową do Horwacji 2i3 tydzień września,pierwszy raz,trasa włóczęgi -Plitvicke Jeziora,Zadar,Sibenik.Poszukuję ciekawych miejsc do zwiedzania oraz fajnych campingów na postoje na ww trasie.
Proszę o informacje.
Pawel67 napisał(a):Pomiędzy Zadarem, a Sibenikiem polecam kamping Oaza Mira w miejscowości Drage - super plaża i dobre miejsce wypadowe (Zadar, Sibenik, Biograd, wodospady KRKa). I co ważne każda parcela ma podłączenie 220V i wodę. Także byłem tam z przyczepą.
fest2 napisał(a):Czy można otrzymać więcej informacji o kampie w Pitwicach
fest2 napisał(a):Jadę z przyczepą campingową do Horwacji 2i3 tydzień września,pierwszy raz,trasa włóczęgi -Plitvicke Jeziora,Zadar,Sibenik.Poszukuję ciekawych miejsc do zwiedzania oraz fajnych campingów na postoje na ww trasie.
Pro szę o informacje.
fest2 napisał(a):dot. "zybog" fajnie że jesteś z Stargardu jest nas 3 , może się spotkamy w CRO udanego urlopu
zybog napisał(a):fest2 napisał(a):Jadę z przyczepą campingową do Horwacji 2i3 tydzień września,pierwszy raz,trasa włóczęgi -Plitvicke Jeziora,Zadar,Sibenik.Poszukuję ciekawych miejsc do zwiedzania oraz fajnych campingów na postoje na ww trasie.
Pro szę o informacje.
Ja też z Stargardu i też z przyczepą- niestety wyjazd mam o tydzień wcześniej jak Ty, szkoda że tak póżno się odnalezlismy- może na drugi rok pojedziemy razem= będzie razniej.Udanych wakacji !
fest2 napisał(a):Do CRO jedziemy wcześniej t.j. 6.09.07 trasa Niemcy Austria,Słowenia Cro
zapraszam do wspólnej trasy - pozdrawiam wojtek