Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd 2i3 tydzień września do cro z przyczepą camping.

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
fest2
Podróżnik
Wyjazd 2i3 tydzień września do cro z przyczepą camping.

Nieprzeczytany postnapisał(a) fest2 » 16.06.2007 17:11

Jadę z przyczepą campingową do Chorwacji 2i3 tydzień września,pierwszy raz,trasa włóczęgi -Plitvicke Jeziora,Zadar,Sibenik.Poszukuję ciekawych miejsc do zwiedzania oraz fajnych campingów na postoje na ww trasie. :?
Proszę o informacje.
Ostatnio edytowano 09.08.2007 18:04 przez fest2, łącznie edytowano 1 raz
Pawel67
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pawel67 » 16.06.2007 18:07

Pomiędzy Zadarem, a Sibenikiem polecam kamping Oaza Mira w miejscowości Drage - super plaża i dobre miejsce wypadowe (Zadar, Sibenik, Biograd, wodospady KRKa). I co ważne każda parcela ma podłączenie 220V i wodę. Także byłem tam z przyczepą.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.06.2007 18:50

fest2 napisał(a):Jadę z przyczepą campingową do Horwacji 2i3 tydzień września,pierwszy raz,trasa włóczęgi -Plitvicke Jeziora,Zadar,Sibenik.Poszukuję ciekawych miejsc do zwiedzania oraz fajnych campingów na postoje na ww trasie. :?
Proszę o informacje.

Miejsce na postój z przyczepą w Plitvicach
Kemping Korana

Miejsce polecane przez Pawła67
Kemping Oaza Mira

Ja polecam jako alternatywę dla Drage - Pakoštane
Kemping Kozarica
fest2
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) fest2 » 18.06.2007 17:10

Pawel67 napisał(a):Pomiędzy Zadarem, a Sibenikiem polecam kamping Oaza Mira w miejscowości Drage - super plaża i dobre miejsce wypadowe (Zadar, Sibenik, Biograd, wodospady KRKa). I co ważne każda parcela ma podłączenie 220V i wodę. Także byłem tam z przyczepą.
:)

Dzięki za informacje , prawdopodobnie skożystam
fest2
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) fest2 » 18.06.2007 17:15

Miejsce na postój z przyczepą w Plitvicach
Kemping Korana

Miejsce polecane przez Pawła67
Kemping Oaza Mira

Ja polecam jako alternatywę dla Drage - Pakoštane
Kemping Kozarica[/quote]

Czy można otrzymać więcej informacji o kampie w Pitwicach
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.06.2007 17:41

fest2 napisał(a):Czy można otrzymać więcej informacji o kampie w Pitwicach

Nigdy na tym kampie nie przebywałem, wiem że jest ok. 6 km od Parku Plitvice, wszystkie konieczne informacje masz na stronie kempingu.

Oprócz Korany w okolicy sa jeszcze 2 kempingi

http://www.tzkz.hr/cgi-bin/smjestaj/etb ... C%27%2C%27

:papa:
zybog
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zybog » 08.08.2007 17:01

fest2 napisał(a):Jadę z przyczepą campingową do Horwacji 2i3 tydzień września,pierwszy raz,trasa włóczęgi -Plitvicke Jeziora,Zadar,Sibenik.Poszukuję ciekawych miejsc do zwiedzania oraz fajnych campingów na postoje na ww trasie. :?
Pro szę o informacje.

Ja też z Stargardu i też z przyczepą- niestety wyjazd mam o tydzień wcześniej jak Ty, szkoda że tak póżno się odnalezlismy- może na drugi rok pojedziemy razem= będzie razniej.Udanych wakacji !
fest2
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) fest2 » 09.08.2007 12:50

dot. "zybog" fajnie że jesteś z Stargardu jest nas 3 , może się spotkamy w CRO udanego urlopu
zybog
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zybog » 09.08.2007 15:57

fest2 napisał(a):dot. "zybog" fajnie że jesteś z Stargardu jest nas 3 , może się spotkamy w CRO udanego urlopu

OK.! Fajnie będzie spotkać "naszych" w dalekiej Chorwcji.Może wcześniej kontakt meilowy- daj znak ! adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl POZDRAWIAM.
Tomasz.M
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz.M » 09.08.2007 16:16

Pamiętajmy o ortografii - CHorwacja a nie Horwacja
bikers
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) bikers » 22.08.2007 20:48

zybog napisał(a):
Pro szę o informacje.

Ja też z Stargardu i też z przyczepą- niestety wyjazd mam o tydzień wcześniej jak Ty, szkoda że tak póżno się odnalezlismy- może na drugi rok pojedziemy razem= będzie razniej.Udanych wakacji !

ja tez jestem ze stargardu bylismy juz z przyczepa w chorwacji na poczatku lipca ale jak by cos to jestesmy chetni na wyjazd w przyszlym roku nasz email to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl jak cos to napisz moze jakos sie spotkamy
fest2
Podróżnik
Poprawka

Nieprzeczytany postnapisał(a) fest2 » 24.08.2007 19:28

Do CRO jedziemy wcześniej t.j. 6.09.07 trasa Niemcy Austria,Słowenia Cro
zapraszam do wspólnej trasy - pozdrawiam wojtek
zybog
Croentuzjasta
Re: Poprawka

Nieprzeczytany postnapisał(a) zybog » 24.08.2007 20:20

fest2 napisał(a):Do CRO jedziemy wcześniej t.j. 6.09.07 trasa Niemcy Austria,Słowenia Cro
zapraszam do wspólnej trasy - pozdrawiam wojtek

Będziemy w tym czasie w okolicach Makarskiej prawdopodobnie camp. Galeb w Omis- może sie spotkamy ? Pozdrawiam
bikers
Podróżnik
kontakt z fest2 i zybog

Nieprzeczytany postnapisał(a) bikers » 24.08.2007 20:24

czesc jestesmy tez ze stargardu, jesli to wam nie sprawi problemu po waszym powrocie mozemy gdzies sie spotkac i pogadac , byc w kontakcie bo moze w przyszlym roku wybrali bysmy sie wszyscy my tez jezdzimy do chorwacji z przyczepa kontakt mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub gg7665666
justyna i rafal w tym roku bylismy na pagu i w splicie
mirek109
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 24.08.2007 20:45

Tomasz.M napisał(a):Pamiętajmy o ortografii - CHorwacja a nie Horwacja

czy to ma takie znaczenie ???????
wszadzie piszą Hrvatska
sam się zastanawiam czemu akurat my piszemy Ch

Bądź radosny :))))

Powrót do Kempingi