Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wyjazd 26.06.a jeszcze nie mam kampa-pomóżcie

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wacio
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) wacio » 21.06.2004 23:08

Jak napisałem wyjeżdzam w sobote 26 ze znajomymi ,którzy mają dwuletnie dziecko i szukam kempingu już teraz bo z takim dzieckiem trudno się włuczyć od kampa do kampa.Przejżałem oferty w internecie
i mam jeszcze większy zamęt jak kilka dni temu(na zdjęciach wszystko bajka a jak naprawde) a potrzebuje informacji od osób,które były widziały i mogą polecić bądz odradzić jakiś kemping.Interesują mnie kempingi raczej średnie lub małe nie wielkie molochy gdzieś do wysokości Zadaru może troszke niżej lub na jakiejś wyspie i byle były na "polską kieszeń"napewno zna ktoś jakieś takie kampingi.A może tak na marginesie ktoś był na kempingu "Glavotok"czytałem o nim raczej dobre recenzje tylko nikt nie pisał o plaażach jakie tam są i czy sie nadają dla dzieci bo sam zabieram trzy swoje pociechy(od 7-12 lat).Za wszelkie informacje dziekuje a po powrocie podziele sie swoimi spostrzeżeniami i moge służyc radą odnośnie tego co widziałem.
dakard
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dakard » 22.06.2004 08:51

wacio napisał(a):Jak napisałem wyjeżdzam w sobote 26 ze znajomymi ,którzy mają dwuletnie dziecko i szukam kempingu już teraz bo z takim dzieckiem trudno się włuczyć od kampa do kampa.Przejżałem oferty w internecie
i mam jeszcze większy zamęt jak kilka dni temu(na zdjęciach wszystko bajka a jak naprawde) a potrzebuje informacji od osób,które były widziały i mogą polecić bądz odradzić jakiś kemping.Interesują mnie kempingi raczej średnie lub małe nie wielkie molochy gdzieś do wysokości Zadaru może troszke niżej lub na jakiejś wyspie i byle były na "polską kieszeń"napewno zna ktoś jakieś takie kampingi.A może tak na marginesie ktoś był na kempingu "Glavotok"czytałem o nim raczej dobre recenzje tylko nikt nie pisał o plaażach jakie tam są i czy sie nadają dla dzieci bo sam zabieram trzy swoje pociechy(od 7-12 lat).Za wszelkie informacje dziekuje a po powrocie podziele sie swoimi spostrzeżeniami i moge służyc radą odnośnie tego co widziałem.

Polecam Razanac 17 km od ZADARU w stronę wyspy PAG wróciłem w piątek i twierdze ze ten CAMP jest OK

http://autokamp.planik.hr/pol/informacije.php
wacio
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) wacio » 22.06.2004 13:24

dakard napisał(a):
wacio napisał(a):Jak napisałem wyjeżdzam w sobote 26 ze znajomymi ,którzy mają dwuletnie dziecko i szukam kempingu już teraz bo z takim dzieckiem trudno się włuczyć od kampa do kampa.Przejżałem oferty w internecie

Polecam Razanac 17 km od ZADARU w stronę wyspy PAG wróciłem w piątek i twierdze ze ten CAMP jest OK

Jeżeli nie sprawi ci to problemu czy mógłbys napisać czy w pobliżu są jakieś sklepy spożywcze, bary i lodziarnie i czy można grilować na tym kempingu najważniejsze jaka cena piwka :lol:i jak daleko jest do plaży .Pozdrawiam
dakard
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dakard » 30.06.2004 13:28

wacio napisał(a):
dakard napisał(a):

Jeżeli nie sprawi ci to problemu czy mógłbys napisać czy w pobliżu są jakieś sklepy spożywcze, bary i lodziarnie i czy można grilować na tym kempingu najważniejsze jaka cena piwka :lol:i jak daleko jest do plaży .Pozdrawiam

Są dwa sklepy spożywcze czynne od 20.30, bary, lodziarnia. Na kampie jest specjalne miejsce na grila, mają tam murowane grile z blatami. Piwko kosztuje 4,60 KN a w Kauflandzie w Zadarze 3,99 ( troche to chore bo igdy nie wydaja tej jednej lipy :) ). Do plazy malutki spacerek ok 10-200 m ale po drodze mozesz zaopatrzyc sie w piwko :)))

Jak podasz maila puszcze kilka zdjatek z Razanaca
cezar000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) cezar000 » 30.06.2004 20:48

Najważniejsze dla Darkola jest piwo i brak jednej lipy.To jest chore.
Fender
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fender » 01.07.2004 19:46

Ma racje - PIWKO TO PODSTAWA !!! Reszta sama przyjdzie :lol: :lol: :lol:
Ja też sobie popiwkuje na wakacjach bo tylko wtedy praktycznie mogę.Nie muszę jeździć autkiem :wink: :wink: :wink:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 01.07.2004 20:29

No tak ......... piwko to podstawa, mnóstwo piwek. Już widzę że "polaczek" za granicą ........na wczasach, zawsze będzie rozpoznawalny. Jak nie umoczy mordy to złe wczasy. Brrrrrrrr
dakard
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dakard » 02.07.2004 10:05

cezar000 napisał(a):Najważniejsze dla Darkola jest piwo i brak jednej lipy.To jest chore.

Chory to raczej jesteś Ty cezar, ale to oczywiste... Katowice...
A poważnie to założyciel wątku pytał o piwko a wiec napisałem jak to wygląda.
dakard
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dakard » 02.07.2004 10:08

woka napisał(a):No tak ......... piwko to podstawa, mnóstwo piwek. Już widzę że "polaczek" za granicą ........na wczasach, zawsze będzie rozpoznawalny. Jak nie umoczy mordy to złe wczasy. Brrrrrrrr

A dla Ciebie co jest podstawą....? Kontenplowanie otoczajacego Cie piękna... ale o suchej mordzie...? Sorry za mordę ale pozwoliłem sobie użyć Twej retoryki.
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 02.07.2004 10:14

woka napisał(a):No tak ......... piwko to podstawa, mnóstwo piwek. Już widzę że "polaczek" za granicą ........na wczasach, zawsze będzie rozpoznawalny. Jak nie umoczy mordy to złe wczasy. Brrrrrrrr

Oooo wojujący abstynent :?: Lubię takich :wink:
Piwko , owszem , a i mnóstwo też może być , aby granic nie przekroczyć . Choć to nie podstawa , ale miłe urozmaicenie . A co do rozpoznawania po takich cechach charakterystycznych, to - do tej pory - bardziej rozpoznawalni i głośniejsi są Czesi , Słowacy i Niemcy.
No to :papa: idę na browca :wink:
dakard
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dakard » 02.07.2004 10:24

krystek napisał(a):

Oooo wojujący abstynent :?: Lubię takich :wink:
Piwko , owszem , a i mnóstwo też może być , aby granic nie przekroczyć . Choć to nie podstawa , ale miłe urozmaicenie . A co do rozpoznawania po takich cechach charakterystycznych, to - do tej pory - bardziej rozpoznawalni i głośniejsi są Czesi , Słowacy i Niemcy.
No to :papa: idę na browca :wink:

Krystek, myśle ze to jest coś gorszego bo to chyba baba abstynent.... a jest coś gorszego?

Wychyl kufelek również za mnie, bo musze jeszcze troszeczkę posiedzieć w robocie, a tutaj pomimo tego ze jestem polakiem nie mogę umoczyć mordy... :)))
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 02.07.2004 10:26

dakard napisał(a):Krystek, myśle ze to jest coś gorszego bo to chyba baba abstynent.... a jest coś gorszego?Wychyl kufelek również za mnie, bo musze jeszcze troszeczkę posiedzieć w robocie, a tutaj pomimo tego ze jestem polakiem nie mogę umoczyć mordy... :)))

OK masz załatwione :wink:

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies