ewa.krakuska napisał(a):wyjeżdżam w nocy z 19/20.07. Mam więcej niż 30 lat ale do Hr jeżdżę od wielu lat.
Jeśli chcesz służę radą odnośnie trasy. Możemy także być w kontakcie telefonicznym gdyby trzeba było pomóc.
filipo napisał(a):ewa.krakuska napisał(a):wyjeżdżam w nocy z 19/20.07. Mam więcej niż 30 lat ale do Hr jeżdżę od wielu lat.
Jeśli chcesz służę radą odnośnie trasy. Możemy także być w kontakcie telefonicznym gdyby trzeba było pomóc.
To ja się podłącze jeśli można. Jaką trasą jedziecie do Cro?
cronaturki napisał(a):ewa.krakuska
Wyjazd zaplanowaliśmy na 25 lipca (czwartek) w godzinach porannych. Jedziemy ciągiem do Salzburga. W samym Salzburgu i w okolicach spędzamy czas (np prom po Wolfgangsee) do poniedziałkowego poranka 29 lipca, kiedy to ruszamy w dalsza drogę do Chorwacji.
Naszym miejscem docelowym w Chorwacji jest Rovinj. Miasto które nie wymaga słów reklamy. Wybraliśmy to miasteczko nie tylko ze względu na atrakcje tego miasteczka ale także jako bazę wypadową do zamierzonych wycieczek po okolicy. Tak jak to było w 2011 i w 2012 oprócz wypoczynku relaksu i przyjemności opalania celem jest dalsze poznawanie Chorwacji, jej uroków, kultury, obyczajów i zabytków.
Pozdrawiamy
zabor3 napisał(a):a może jest ktoś kto chciałby razem z nami jechać do Cro w 2 auta zawsze raniej i bezpiecyniej
ewa.krakuska napisał(a):zabor3 napisał(a):a może jest ktoś kto chciałby razem z nami jechać do Cro w 2 auta zawsze raniej i bezpiecyniej
napisz do mnie na priv , podam ci nr telefonu.
kiedy wyjeżdzasz i skąd?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko