Wyjeżdżamy w niedzielę wieczorem do Zadaru Już odliczam dni i godziny!!!!
Ten tydzień dłuży się w nieskończoność. Ostatnio na urlopie byłem 3 lata temu więc oczekiwanie podwójnie uciążliwe. Ależ się cieszę z tego wyjazdu!!
rufus71 napisał(a):Moja rada napiszcie do Jestem i Przyjaciółki że jedziecie na wczasy .
ra01 napisał(a):Wyjeżdżamy w niedzielę wieczorem do Zadaru ...
korculankajedna napisał(a):ra01 napisał(a):Wyjeżdżamy w niedzielę wieczorem do Zadaru ...
A tak poważnie, to jaką trasą jedziesz? Ja wyjeżdżam w okolice Zadaru w poniedziałek ok. 8-9 rano. Nie lubię jeździć w nocy, a ze względów "organizacyjnych" nie mogę wyjechać wcześniej (np. o 4:00)
Pozdrawiam,
ooloo
ra01 napisał(a):Jedziemy przez Chyżne i Bańską na Zoleń a potem autostradą przez Węgry....
ra01 napisał(a):rufus71 napisał(a):Moja rada napiszcie do Jestem i Przyjaciółki że jedziecie na wczasy .
To forum wyjeżdżających na wakacje czy nie??? Twój wpis jest tu chyba nie na miejscu.
new 1984 chyba coś nie doczytałeś bo ra01 właśnie tu założył ten tematnew1984 napisał(a):ra01 napisał(a):rufus71 napisał(a):Moja rada napiszcie do Jestem i Przyjaciółki że jedziecie na wczasy .
To forum wyjeżdżających na wakacje czy nie??? Twój wpis jest tu chyba nie na miejscu.
ra01 ma rację. taki temat powinieneś zamieścić w "Rozmowy o turystyce i nie tylko", lub od razu w "Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki."
ra01 napisał(a):Wyjeżdżamy w niedzielę wieczorem do Zadaru Już odliczam dni i godziny!!!!
Ten tydzień dłuży się w nieskończoność. Ostatnio na urlopie byłem 3 lata temu więc oczekiwanie podwójnie uciążliwe. Ależ się cieszę z tego wyjazdu!!
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi