Hej.
Chciałbym wyjaśnić przykrą sytuację z idiotycznym wpisem na temat wyjazdu do chorwacji pod tytułem "Ale lipa".
Link został wysłany dnia 9 sierpnia z mojego komputera o 14:26. Korzystam z internetu w pracy a tego dnia w pracy nie byłem. List został napisany przez jednego z moich kolegów, którzy mają dostęp tak do mojego kompa, gdzie jestem na stałe zalogowany jako 'Antek" lub przez sieć. O wpisanym przez nich poście dowiedziałem się dziś rano przychodząc do pracy.
Prosiłbym Admina Karola099 o wykasowanie tamtego wątku w całości. Prosiłbym również admina o potwierdzenie,że z mojego numeru IP, który mam stały, korzysta tylko jeden uzytkownik czyli "Antek". Uzytkownik "Platonn" został zarejestrowany na forum własnie 9 sierpnia.
Przede wszystkim chciałbym przeprosić za zaistniałą sytuację wszystkich użytkowników forum. Żart, miał być skierowany w moją stronę. Nie ukrywam się w pracy z mojego zamiłowania do Chorwacji. Oprócz naklejki na samochodzie z logo forum, kubeczkiem Volusia z logo, kalendarzem Morskiego czy innych gadżetów to przede wszystkim nie ukrywam mojej obecności na forum cro. "Koledzy"przeglądają forum i chcieli mi pokazać,że Chorwacja nie jest tak piękna.
Mój wpis o 17 z tego dnia pochodzi z kompa domowego. Jeśli admin może to potwierdzić to b. proszę.
Zaznaczam,że znam się trochę na kompach i sieciach i gdybym chciał robić jakieś głupie prowokacje to napewno nie w taki sposób, wiedząc że sprawdzenie pochodzenia postów jest banalnie proste.
Na koniec chciałbym przeprosić przede wszystkim Platona, który najbardziej może czuć się tym dotknięty. Nie wiem skąd pomysł wymyślenia takiego nicka, czy z ilości postów których ma najwięcej, czy z jego nieco kontrowersyjnych wpisów.
Myślę,że Platon potwierdzi,że przez cały okres naszego pobytu na forum ani razu nie weszliśmy w jakiś konflikt, więc nic do niego nie mam. Nie akceptuję czasem formy pisania Platona tak jak on nie musi akceptować mnie, ale po prostu w takich wątkach się nie wypowiadam.
Jednak w tej sytuacji czuję się w obowiązku wyjaśnienia i przeproszenia Platona, co czynię!!!
Idiotyczny wybryk moich "kolegów" miał być dowcipem skierowanym dla mnie. Po ponad rocznym pobycie na forum myślę, że ci co mnie znają wiedzą,że nie jestem zainteresowany nigdy pyskówkami, pieniactwem ani głupimi wpisami etc. Zawsze okazywałem swoją dezaprobatę dla prób wprowadzania na forum niemiłych i nieprzyjemnych sytuacji. Dlatego tym bardziej jest mi przykro za zaistniałą sytuację.
antek