Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjaśnienie.Antek.

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 11.08.2005 13:52

krakuscity napisał(a):Ci co wcześniej nie zrozumieli mojego postu napisanego 10.06.05 o godź.00. 21:
forum/viewtopic.php?t=8754&postdays=0&postorder=asc&start=15

chyba teraz wiedzą co miałem na myśli.

Pozdrawiam
P.S.

(Coś się tu nie zgadza)

masz 3 miejsce Krakuscity za ten twój tekst
:wink:

Ja nie czytam tych idotyzmów.
Procie vel Platonie lecz się, wielu idiotów widziałem ale takiego jak ty jeszcze nie. Nie dziwię się Darkowi 1 , nie dziwię sie innym , Darku jak lecisz w tych okolicach to spuść wszysztko z WC bo jak spadnie na Prota to nic się nie stanie. Gówno z gównem się połączy i będzie ok.

Pozdrawiam
Karol099
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol099 » 11.08.2005 14:53

antek napisał(a):Hej.
Chciałbym wyjaśnić przykrą sytuację z idiotycznym wpisem na temat wyjazdu do chorwacji pod tytułem "Ale lipa".
Link został wysłany dnia 9 sierpnia z mojego komputera o 14:26. Korzystam z internetu w pracy a tego dnia w pracy nie byłem. List został napisany przez jednego z moich kolegów, którzy mają dostęp tak do mojego kompa, gdzie jestem na stałe zalogowany jako 'Antek" lub przez sieć. O wpisanym przez nich poście dowiedziałem się dziś rano przychodząc do pracy.

Prosiłbym Admina Karola099 o wykasowanie tamtego wątku w całości. Prosiłbym również admina o potwierdzenie,że z mojego numeru IP, który mam stały, korzysta tylko jeden uzytkownik czyli "Antek". Uzytkownik "Platonn" został zarejestrowany na forum własnie 9 sierpnia.

Przede wszystkim chciałbym przeprosić za zaistniałą sytuację wszystkich użytkowników forum. Żart, miał być skierowany w moją stronę. Nie ukrywam się w pracy z mojego zamiłowania do Chorwacji. Oprócz naklejki na samochodzie z logo forum, kubeczkiem Volusia z logo, kalendarzem Morskiego czy innych gadżetów to przede wszystkim nie ukrywam mojej obecności na forum cro. "Koledzy"przeglądają forum i chcieli mi pokazać,że Chorwacja nie jest tak piękna.

Mój wpis o 17 z tego dnia pochodzi z kompa domowego. Jeśli admin może to potwierdzić to b. proszę.
Zaznaczam,że znam się trochę na kompach i sieciach i gdybym chciał robić jakieś głupie prowokacje to napewno nie w taki sposób, wiedząc że sprawdzenie pochodzenia postów jest banalnie proste.

Na koniec chciałbym przeprosić przede wszystkim Platona, który najbardziej może czuć się tym dotknięty. Nie wiem skąd pomysł wymyślenia takiego nicka, czy z ilości postów których ma najwięcej, czy z jego nieco kontrowersyjnych wpisów.
Myślę,że Platon potwierdzi,że przez cały okres naszego pobytu na forum ani razu nie weszliśmy w jakiś konflikt, więc nic do niego nie mam. Nie akceptuję czasem formy pisania Platona tak jak on nie musi akceptować mnie, ale po prostu w takich wątkach się nie wypowiadam.

Jednak w tej sytuacji czuję się w obowiązku wyjaśnienia i przeproszenia Platona, co czynię!!!

Idiotyczny wybryk moich "kolegów" miał być dowcipem skierowanym dla mnie. Po ponad rocznym pobycie na forum myślę, że ci co mnie znają wiedzą,że nie jestem zainteresowany nigdy pyskówkami, pieniactwem ani głupimi wpisami etc. Zawsze okazywałem swoją dezaprobatę dla prób wprowadzania na forum niemiłych i nieprzyjemnych sytuacji. Dlatego tym bardziej jest mi przykro za zaistniałą sytuację.

antek

Witam,
Mogę potwierdzić ,że post osoby ukrywającej się pod nickiem Platonn był napisany z IP o numerze 193.43.**.***. Post Antka napisany o godz 16.04 został wysłany z IP o numerze 62.87.***.***. Mogę potwierdzić ,że jak do tej pory osobą piszącą z IP 193.43.**.*** był tylko Antek. Wątku "Wróciłem z Cro! Ale lipa!" nie wykasuje aby był przykładem potrzeby wiekszej tolerancji.

pozdrav
Karol
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 11.08.2005 15:40

Ale się narobiło !!! Andrzej zalogowany, dawać go na zlot, tam go przeciągniem na kole tortur (w ramach przyjęcia w szeregi cro maniaków)
połaskotamy, napoimy i po krzyku !!!!!!!!!

Pozdrawiam Wszystkich !!!!!!!
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 11.08.2005 16:05

No Antek...o mały włos :wink: :wink: zostałbym w kraju
...i cieszył naszym latem.... :D :D dobrze że się wyjaśniło :D :D :D

Pozdraweczki brachu i...zero stresu...luzik..
wiesz...jak jest :wink: :wink:

Ps.

...kurcze to już w sobotę...a ja...taki jakiś nie spakowany :D :D
..Antek a co robicie w sobotę ok 7:00 - 8:00 rano :D :D :D
może jakieś zakupy w Auchanie ???? :wink: :wink:
...wprawdzie ja piwka nie strzelę...ale mój "pilot" to i owszem :wink: :wink:
Dalmatinka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dalmatinka » 11.08.2005 19:52

Jurus :!: :!: :!: :!:
Mialam to samo napisac :D :D :D

A ja Ci powiem Antek ze nie mialam czasu zaczac wierzyc w cuda :wink: :wink: :wink:

Teraz Antek prosze o usmiech taki jak go zawsze masz :D :D :D :D

Bruno :!: :!: :!:
Pakuj sie :wink: :wink:
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 11.08.2005 21:11

Bruno napisał(a):No Antek...o mały włos :wink: :wink: zostałbym w kraju
...i cieszył naszym latem.... :D :D dobrze że się wyjaśniło :D :D :D

Pozdraweczki brachu i...zero stresu...luzik..
wiesz...jak jest :wink: :wink:

Ps.

...kurcze to już w sobotę...a ja...taki jakiś nie spakowany :D :D
..Antek a co robicie w sobotę ok 7:00 - 8:00 rano :D :D :D
może jakieś zakupy w Auchanie ???? :wink: :wink:
...wprawdzie ja piwka nie strzelę...ale mój "pilot" to i owszem :wink: :wink:

Tej ! Krzyżak ! nie masz aby za dobrze 2 razy do Cro w jedne wakacje ? :twisted: :twisted: :twisted: a gdzie społeczna solidarność :oczko_usmiech:
a tak na poważnie to zazdroszcze jak cholera, na szczęscie zimna rakija obok to człowiekowi na duszy jakoś cieplej :wink:
Tylko wracajcie cało i zdrowo co by się na zlot Pyrlandzki załapać, z Jurkiem zaczynamy obmyślać tajny plan :sm: :devil:
PZDR :lol:
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 11.08.2005 21:23

Maciej napisał(a):Tej ! Krzyżak ! nie masz aby za dobrze 2 razy do Cro w jedne wakacje ? :twisted: :twisted: :twisted: a gdzie społeczna solidarność :oczko_usmiech:
a tak na poważnie to zazdroszcze jak cholera, na szczęscie zimna rakija obok to człowiekowi na duszy jakoś cieplej :wink:
Tylko wracajcie cało i zdrowo co by się na zlot Pyrlandzki załapać, z Jurkiem zaczynamy obmyślać tajny plan :sm: :devil:

Maciej!
To w ramach ... równowagi w przyrodzie :wink: : jeden - nie może .. a drugi za to ... dwa razy :wink: :lol:
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 11.08.2005 21:29

Maciej napisał(a):Tylko wracajcie cało i zdrowo co by się na zlot Pyrlandzki załapać, z Jurkiem zaczynamy obmyślać tajny plan :sm: :devil:

Maciuuuuśśśś... A zrobiłbyć jakiś przeciek :smo:

Ja Ci "przecieknę", że mam na DVD koncerty: 4ASA, Bijelo Dugme (z Zagrzebia), Parni Valjak i M. Skoro 8)
Aaaa... Gdybym mógł... tak nieśmiało prosić o SMSka z Twoim numerkiem... Przy zmianie telefoniku "zapodział mi się" :oops:
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 11.08.2005 21:36

volumen napisał(a):
Maciej napisał(a):Tylko wracajcie cało i zdrowo co by się na zlot Pyrlandzki załapać, z Jurkiem zaczynamy obmyślać tajny plan :sm: :devil:

Maciuuuuśśśś... A zrobiłbyć jakiś przeciek :smo:

Ja Ci "przecieknę", że mam na DVD koncerty: 4ASA, Bijelo Dugme (z Zagrzebia), Parni Valjak i M. Skoro 8)
Aaaa... Gdybym mógł... tak nieśmiało prosić o SMSka z Twoim numerkiem... Przy zmianie telefoniku "zapodział mi się" :oops:

To mi wygląda na przekupstwo :oczko_usmiech: płyty interesujące ale będę nieugięty :twisted: :twisted: :twisted: przyjdzie czas to sie wiedzą tajemną podzielimy :sm: a smsik zaraz pójdzie :wink:

Dorotka ! a czemu na mnie nie scedowałaś swojej tegorocznej abstynencji w CRO aaa? Myślalem że z powodu ścisłej współpracy Lecha i Żubra mam jakoweś chody a tu proszę Krzyżak sie załapał :twisted:

PZDR :)
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 11.08.2005 21:42

Wódz - to wódz , rozumiesz ... :boss:
A zresztą ... a bo ja jedna , co Jadrana w tym roku widzieć nie będę ? Pogadaj z bazylem. Albo z Piotrem L. :oczko_usmiech:
kamil
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil » 11.08.2005 23:19

hahaha - dobre :)
Antek ale sie pieknie wytlumaczyles. Moze postaw wszystkim po lodzie z Makarskiej to co wybacza (tylko pamietaj ze podrozaly) :)
Dzolka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dzolka » 12.08.2005 00:22

antek napisał(a):Hej.
Chciałbym wyjaśnić przykrą sytuację z idiotycznym wpisem na temat wyjazdu do chorwacji pod tytułem "Ale lipa".
Link został wysłany dnia 9 sierpnia z mojego komputera o 14:26. Korzystam z internetu w pracy a tego dnia w pracy nie byłem. List został napisany przez jednego z moich kolegów, którzy mają dostęp tak do mojego kompa, gdzie jestem na stałe zalogowany jako 'Antek" lub przez sieć. O wpisanym przez nich poście dowiedziałem się dziś rano przychodząc do pracy.

Prosiłbym Admina Karola099 o wykasowanie tamtego wątku w całości. Prosiłbym również admina o potwierdzenie,że z mojego numeru IP, który mam stały, korzysta tylko jeden uzytkownik czyli "Antek". Uzytkownik "Platonn" został zarejestrowany na forum własnie 9 sierpnia.

Przede wszystkim chciałbym przeprosić za zaistniałą sytuację wszystkich użytkowników forum. Żart, miał być skierowany w moją stronę. Nie ukrywam się w pracy z mojego zamiłowania do Chorwacji. Oprócz naklejki na samochodzie z logo forum, kubeczkiem Volusia z logo, kalendarzem Morskiego czy innych gadżetów to przede wszystkim nie ukrywam mojej obecności na forum cro. "Koledzy"przeglądają forum i chcieli mi pokazać,że Chorwacja nie jest tak piękna.

Mój wpis o 17 z tego dnia pochodzi z kompa domowego. Jeśli admin może to potwierdzić to b. proszę.
Zaznaczam,że znam się trochę na kompach i sieciach i gdybym chciał robić jakieś głupie prowokacje to napewno nie w taki sposób, wiedząc że sprawdzenie pochodzenia postów jest banalnie proste.

Na koniec chciałbym przeprosić przede wszystkim Platona, który najbardziej może czuć się tym dotknięty. Nie wiem skąd pomysł wymyślenia takiego nicka, czy z ilości postów których ma najwięcej, czy z jego nieco kontrowersyjnych wpisów.
Myślę,że Platon potwierdzi,że przez cały okres naszego pobytu na forum ani razu nie weszliśmy w jakiś konflikt, więc nic do niego nie mam. Nie akceptuję czasem formy pisania Platona tak jak on nie musi akceptować mnie, ale po prostu w takich wątkach się nie wypowiadam.

Jednak w tej sytuacji czuję się w obowiązku wyjaśnienia i przeproszenia Platona, co czynię!!!

Idiotyczny wybryk moich "kolegów" miał być dowcipem skierowanym dla mnie. Po ponad rocznym pobycie na forum myślę, że ci co mnie znają wiedzą,że nie jestem zainteresowany nigdy pyskówkami, pieniactwem ani głupimi wpisami etc. Zawsze okazywałem swoją dezaprobatę dla prób wprowadzania na forum niemiłych i nieprzyjemnych sytuacji. Dlatego tym bardziej jest mi przykro za zaistniałą sytuację.

antek

Dzięki za to wyjaśnienie. Myślę, że nie tylko mnie uspokoiłeś, choć zbytnio się tym postem śmiesznym nie przejęłam. Nie wypowiadałam się na temat tamtego postu, bo jeszcze w Chorwacji nigdy nie byłam, jadę 17-stego września, ale z opowieści wielu ludzi, moich znajomych, moich rodziców wynikało całkiem inaczej no i wystarczy spojrzeć na wypowiedzi wszystkich tu forumowiczów. Nie wierzę, że tylu ludzi zachwycałoby się zasyfiałym na mxa miejscem. Że jest drogo to chyba każdy wie kto był, bądź ten co jedzie jest o tym ostrzeżony, no ale tak naprawdę to chyba wszędzie jest drogo, dlatego najlepiej wykupować wczasy z wyżywieniem i tyle. O jedzenie się nie martwić a kasę dodatkową wziąć tylko na przyjemności i ja tak robię i myślę, że będzie GIT :D

Pozdrawiam
Bruno
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bruno » 12.08.2005 00:33

Daluś

...właśnie chyba się spakowaliśmy...no czegoś mi tu jeszcze brakuje...ach wiem Niki :D :D :D

Maciej

Pyra....wiesz jak jest...zbiło się kasę na ....Borach...to teraz trzeba wydać :D :D :D ...dobrze że urlop jeszcze dostałem :D :D
a na poważnie...tamten wyjazd...to było takie...szaleństwo...
a ten to....wiesz zaplanowany...no a że przy okazji koncert Marko...
to muszę muszę muszę ...jak nie jak tak... :D :D :D
a że wrócim...to pewne...jest jeszcze pare rzeczy do zrobienia...pare zlotów do...najechania...i alko do wychlania...co nie????
no...to wrócić mus...

Pozdrawki
Bruno

ps. 1.

...a żeby rozwiać wszelkie wątpliwości...jedziemy sami za siebie... :D

Ps. 2.

...acha...jakby ktoś bez bagaży...to jedno miejsce w mazdeczce sie znajdzie :D :D .....to co Daluś...podjechać "po drodze" do HH ??? :D :D
Dalmatinka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dalmatinka » 12.08.2005 07:00

Zaczynam sie pakowac i czekam :D :!: :D :!: :D :!:
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Wyjaśnienie.Antek. - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone