WITAMINKA_JK napisał(a):czy orientujesz się może jak w tej chwili wygląda w przybliżeniu cena winiety w Słoweni?
Półroczna 35 euro
WITAMINKA_JK napisał(a):Pablo a czy orientujesz .....
Goocio napisał(a):rety juz sam nie wiem czy wybrac trase przez Boboszów ( nie wiem jak teraz wyglada ta droga ) czy smigac przez Od Głubczyc dodam ze jade pierwszy raz . Najpierw wymyśliłem sobie trase bez płatnych ale po przeczytaniu kilkuset wypowiedzi odechciało mi się jechac " za darmo "
lecimy z Poznania ale nie przez niemcy -wybraliśmy trase : czechy , słowacja wegry -zach , do chorwacji chce wjechac w miejscowosc Gorićan czy jakoś tak
Jechał ktoś niedawno przez Boboszów ??
Goocio napisał(a):rety juz sam nie wiem czy wybrac trase przez Boboszów ( nie wiem jak teraz wyglada ta droga ) czy smigac przez Od Głubczyc dodam ze jade pierwszy raz . Najpierw wymyśliłem sobie trase bez płatnych ale po przeczytaniu kilkuset wypowiedzi odechciało mi się jechac " za darmo "
lecimy z Poznania ale nie przez niemcy -wybraliśmy trase : czechy , słowacja wegry -zach , do chorwacji chce wjechac w miejscowosc Gorićan czy jakoś tak
Jechał ktos niedawno przez Boboszów ??
michalek_101 napisał(a):Goocio napisał(a):rety juz sam nie wiem czy wybrac trase przez Boboszów ( nie wiem jak teraz wyglada ta droga ) czy smigac przez Od Głubczyc dodam ze jade pierwszy raz . Najpierw wymyśliłem sobie trase bez płatnych ale po przeczytaniu kilkuset wypowiedzi odechciało mi się jechac " za darmo "
Jechał ktoś niedawno przez Boboszów ??
Witam my właśnie jutro jedziemy na Chorwację mieszkamy w Kotlinie Kłodzkiej więc jedziemy przez Boboszów droga jest ok w czechach jeszcze lepsza jedziemy przez Czechy,Austria,Słowenia (omijamy płatne autostrady) i Chorwacja kierunek Vinisce
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi