czesiu1976 napisał(a):Ok ale chodzi mi o korki czy lepiej jechać w sobotę czy może w piątek bo jak wyruszę rano w sobotę to na granic cro będę około 12godzin później czyli 18 korek murowany czy się mylę
michadar napisał(a):czesiu1976 napisał(a):Ok ale chodzi mi o korki czy lepiej jechać w sobotę czy może w piątek bo jak wyruszę rano w sobotę to na granic cro będę około 12godzin później czyli 18 korek murowany czy się mylę
W zeszłym roku byłem na granicy około 20 i było już po ruchu, praktycznie bez kolejki, jadąc w nocy masz większe prawdopodobieństwo korków na granicach.
czesiu1976 napisał(a):Chyba źle napisałem czy ktoś ma doświadczenie jadąc w sobotę kiedy najmniejsze są korki lepiej być na granicy o 18 czy na przykład w nocy z soboty na niedzielę czy może najlepiej przełożyć wyjazd i jechać w piątek i spać po drodze zaznaczam nie jadę pierwszy raz jadę różnie mogę jechać na raz i mogę spać po drodzę nie chcę stać w korkach dla tego pytam
Tomasz77 napisał(a):Jechałem do Rogoznicy 19 lipca z północno-zachodniej części Polski. Miałem do wyboru trasę przez Niemcy albo S6 i S3 na południe Polski i przez Lubawkę do Czech. Wybrałem tę drugą trasę. Nocleg mieliśmy w hotelu La Port Dyjakovicky. Polecam hotel w drodze do Chorwacji. Można zjeść w przystępnych cenach, pokoje czyste, miła atmosfera. Później jazda przez Wiedeń, Ilz, Bad Radkersburg i Ormoz do Rogoznicy. Szybko, miło i przyjemnie.
bestb napisał(a):Poznan - Orebic jak najlepiej dojechać, widzę ze niektorzy jada przez A4 i A1 do Czech...?
bestb napisał(a):Poznan - Orebic jak najlepiej dojechać, widzę ze niektorzy jada przez A4 i A1 do Czech...?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi