maniek932 napisał(a):Drodzy forumowicze proszę o poradę. Ostatni raz byłem w CRO 7 lat temu, dodatkowo jechałem z Wiesbadem i tam też wracałem. 2.09 ruszamy ze Szczecina. I tu moje pytanie, Niemcy - Austria - Słowenia - Cro czy spróbować w Dreźnie odbić na Czechy.
Będę próbował jechać na raz choć jak opadnę z sił to niewykluczone spanie( jeżeli tak macie jakieś tanie i wygodne lokum na trasie?). Jadę z dwójką dzieci i zapasem bajek, ale proszę o opinie nt. trasy. Dzięki
maniek932 napisał(a):Witam. 01.09 wyjechałem z Polski podróż przez Czechy. Szczerze to już ta droga nie wracam do Szczecina. Jadę przez Niemcy. W Czechach koleiny w połączeniu z nocna jazda i deszczem tragedia. Pozdrawiam
jedrula napisał(a):maniek932 napisał(a):Witam. 01.09 wyjechałem z Polski podróż przez Czechy. Szczerze to już ta droga nie wracam do Szczecina. Jadę przez Niemcy. W Czechach koleiny w połączeniu z nocna jazda i deszczem tragedia. Pozdrawiam
I slusznie, napisz dokad w Polsce
Malen napisał(a):Tylko raz jechaliśmy przez Czechy. Co roku rozważamy ten sam temat i wybieramy drogę przez Nimcy.
katmai napisał(a):Jaką trasę polecacie z lubuskiego: Czechy-Austria-Słowenia-Chorwacja czy też Niemcy-Austria-Słowenia-Chorwacja?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi