misiorwroc napisał(a):Jak sądzicie - czy faktycznie, pomimo remontów na A4, będzie to trasa lepsza/szybsza?
Nie. Jedź na Boboszow
misiorwroc napisał(a):Jak sądzicie - czy faktycznie, pomimo remontów na A4, będzie to trasa lepsza/szybsza?
Garo&Justa napisał(a):Jest nieco szybsza ale po ostatniej trasie (10 dni temu) do Katowic podziękuję.
Tym bardziej, że jest otwarta obwodnica Kłodzka.
W tym roku jadę przez Boboszów, i tak śpię po drodze więc tym bardziej się nie śpieszę.
Poniżej masz link do trasy od Bielan przez Boboszów aż do mostu na Krk
10h 16 min i 927 km
https://goo.gl/maps/XvZBnVkgax72
concerto777 napisał(a):Jadę taką samą trasą z Wrocławia już jutro po południu.
slavko.v napisał(a):Czy trasę Boboszów-Molehnice-Olomouc-Brno i dalej kierunek Bratislava jestem w stanie pokonać szybciej niż przez Svitavy ?( będę w Czechach ok. 12.00 14.07 ).
zawsze jeździłem przez Svitavy, ale zależy mi na czasie a podobno pomiędzy Olomouc a Brnem jest dużo remontów i sie korkuje.
Pääkäyttäjä napisał(a):Wszystko zależy od tego, o której będziesz w Czechach. Ja w poniedziałek jak jadę do Olomouce, to zdarza się mi wlec.
W drodze do Svitav są jakieś roboty drogowe na dwa razy i już wcześniej pisałem, że na objazdach może się korkować.
Habanero napisał(a):slavko.v napisał(a):Czy trasę Boboszów-Molehnice-Olomouc-Brno i dalej kierunek Bratislava jestem w stanie pokonać szybciej niż przez Svitavy ?( będę w Czechach ok. 12.00 14.07 ).
zawsze jeździłem przez Svitavy, ale zależy mi na czasie a podobno pomiędzy Olomouc a Brnem jest dużo remontów i sie korkuje.
Przyłączam się do zapytania kolegi. Jak wygląda sytuacja w Czechach ?
Startuję w poniedziałek rano i kieruję się z Wrocławia na Boboszów.
Jak jechać dalej ? Na Svitavy czy Molehnice . Ktoś jechał ostatnio ?
Habanero napisał(a):Granicę planuję przekroczyć koło godz. 9 -tej, ale mogę dostosować godzinę wyjazdu z Wrocławia w celu ominięcia największych korków.
srebny napisał(a):.....
2. w Czechach nie spotkałem żadnych utrudnień w stronę do Cro. ale już w drodze powrotnej na remontowanym moście przed Mikulowem widziałem spory zator w kierunku Austrii ciągnął się aż do początku jeziora.
.....
Habanero napisał(a):Dzięki srebny za informacje.srebny napisał(a):.....
2. w Czechach nie spotkałem żadnych utrudnień w stronę do Cro. ale już w drodze powrotnej na remontowanym moście przed Mikulowem widziałem spory zator w kierunku Austrii ciągnął się aż do początku jeziora.
.....
Chyba jednak przez Breclav będzie szybciej