Kaska1207 napisał(a):Szprotawa-Zgorzelec-Zitau-Praga-Mikulov-Wiedeń-Ilz-Badregezburg-Ptuj-Zagrzeb-Split i stamtąd na prom i Wyspa Brać-Supetar.Jedziemy ze znajomymi na dwa auta.
greatdee napisał(a):Kaska1207 napisał(a):Szprotawa-Zgorzelec-Zitau-Praga-Mikulov-Wiedeń-Ilz-Badregezburg-Ptuj-Zagrzeb-Split i stamtąd na prom i Wyspa Brać-Supetar.Jedziemy ze znajomymi na dwa auta.
Ooo to będę czekała na info, bo we wrześniu będziemy jechali z Poznania do Supetaru Pierwszy raz jedziemy do Chorwacji i bardzo się cieszę, że znalazłam tą stronę i forum! To istna kopalnia wiedzy nt. kraju, o którym szczerze mówiąc NIC nie wiem
Kaska1207 napisał(a):Szprotawa-Zgorzelec-Zitau-Praga-Mikulov-Wiedeń-Ilz-Badregezburg-Ptuj-Zagrzeb-Split i stamtąd na prom i Wyspa Brać-Supetar.Jedziemy ze znajomymi na dwa auta.
JacYamaha napisał(a):Poczytaj i zdecyduj sam - jesteś w dobrym miejscu - zacznij od 1 strony...
Lubuszanin napisał(a):Jechałem już przez Lubawke i Jakuszyce, ale trasa przez Niemcy podoba nam się najbardziej. Szybka, spokojna i tania .W tym roku czwarty raz przez Niemcy jedziemy i żadnych skrótów przez Czechy .
nosekdomin napisał(a):Lubuszanin napisał(a):Jechałem już przez Lubawke i Jakuszyce, ale trasa przez Niemcy podoba nam się najbardziej. Szybka, spokojna i tania .W tym roku czwarty raz przez Niemcy jedziemy i żadnych skrótów przez Czechy .
Czy mógłbyś kolego wkleić np taki link(jeśli Twoja trasa jest inna), moglibyśmy porównać trasy przez Niemcy bezpośrednio. Na 12 zakładce tego tematu jest mój post, tłumaczę tam dlaczego również chce jechać przez Niemcy, a ta wytypowana trasa mi odpowiada najbardziej. Może Ty jako że jechałeś już przez "D" masz jakiejś uwagi?:
http://tiny.pl/zz32
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi