Daniellos76 napisał(a):Witam, 10.07 wyjeżdżamy na Istrię do Fazany. Jechał byc może ktoś ostatnio "9" z Berlina do Monachium? Jest dużo remontów i zwężek? Jak wygląda dalej przejazd przez Austrię i Słowenię?
pablo2222 napisał(a):W niedzielę rano.
Tylko ten odcinek przez Boboszów i serpentyny na nim to dają się bardzo we znaki. Jak na pokładzie są osoby ze skłonnościami do wymiotów...
Jesteś w stanie określić czy ten remont jest na północ od połączenia A9 z A93 ? Jadąc za Chemniz A72 mogę zjechać na A93 na Ratyzbonę. Kilometry te same, może uda się ominąć zwężki. Jak będziesz miał od szwagra info do podrzuć.DamianM napisał(a):Witam.A9 jakieś 50km.przed Monachium jest remont.Jak dalej niewiem .
Jak Austria i Slowenia ,też niewiem,ale szwagier jedzie w Piątek na Krk .to może cos mi da znać.
pablo2222 napisał(a):Czy jest sens jechać płatnymi drogami w Czechach gdy teraz tyle na nich remontów?
ZAQ_12 napisał(a):Z racji, że to mój pierwszy wpis serdecznie wszystkich witam, choć mam wrażenie, Iż znam już Was wszystkich - jestem wiernym czytelnikiem cro.pl od lat
Jestem mieszkanką Wrocławia i szczerze odradzam jazdę przez A4 w stronę Katowic. Nie dość, że dalej, to jeszcze w wakacje korek murowany. 2 lata temu wybraliśmy taką trasę jadąc do Chorwacji i niestety godzinowo wyszło dużo gorzej, niż przez Boboszów. Przed tegorocznymi wakacjami spędziłam niedzielne popołudnie w 3 godzinnym korku z powodu zwężenia do jednego pasa.
desperadek napisał(a):Jesteś w stanie określić czy ten remont jest na północ od połączenia A9 z A93 ? Jadąc za Chemniz A72 mogę zjechać na A93 na Ratyzbonę. Kilometry te same, może uda się ominąć zwężki. Jak będziesz miał od szwagra info do podrzuć.DamianM napisał(a):Witam.A9 jakieś 50km.przed Monachium jest remont.Jak dalej niewiem .
Jak Austria i Slowenia ,też niewiem,ale szwagier jedzie w Piątek na Krk .to może cos mi da znać.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi